Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A nő sose felelős a több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő sose felelős a több évnyi szexmentesség miatt?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy itt a gyk-n ezekért a szitukért mindig a férfi a felelős?

A nő nem tehet semmiről, ő csak a körülmények áldozata?

Semmi dolga nem lett volna.

Mindent intézzen a férfi!

#Szex mentes kapcsolat #A férfi a felelős a szexért
jan. 26. 08:43
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
19. Jajj dehogy, csak szokás szerint férfiakkal lehet általánosítani, nőkkel szemben meg nem!
jan. 26. 16:16
 22/22 anonim ***** válasza:

Azert nem akarok szexelni, mert a ferjem pial, es budos, mint a diszno. Pedig alig 4 eve vagyunk egyutt, es az elejen naponta-ketnaponta csinaltuk, kivantam (akkor meg nem ivott). Meg aztan volt egy csomo mas problema, amit nem volt hajlando megoldani, csak gorgetett maga elott evekig, nekem meg igergetett. Kiabrandultam. Ugyhogy ha el is valok, kovetkezoleg nem egy nagyivoval jovok ossze, ha meg erzem, hogy raszokott, penderitem is ki a picsaba.

De igen, valahol ez az en hibam, mert minek vagyok vele egyutt? Viszont nem az en hibambol nem szexelek vele.

jan. 26. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!