Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a férjem Tik-tok függő?

Figyelt kérdés

A férjemmel 6 éve vagyunk együtt ebből 3 év házasság.

Van 2 gyerekünk, a kisfiunk 7 éves a kislányunk 7 hónapos.Többször mondtam már neki hogy ha haza jön a munkából 1 óra telefonozás után fordítson időt a családjára is. Persze mindenben segít, de úgy érzem társas magányban élek, mivel ha itthon van hétvégén egész nap a kanapén döglik tv-t néz közben nyomkodja a telefonját. Ha megkérem valamire segít,de nem a kellő oda figyeléssel. Elmondtam neki hogy boldogtalan vagyok és hogy változtasson a hozzá állásán,erre azt vágta a fejemhez hogy nekem semmi sem jó és ne mindig ő változzon. Ez nekem nagyon rosszul esett és nem mondtam rá semmit sem. Ti mit csinálnátok? Hogy lehetne ezt helyre hozni?

jan. 20. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"jobban örülnék neki, ha ramdom elvinne mindket valamerre hogy tartalmas időt töltsünk együtt."

Mondd meg neki, hogy ennek nagyon örülnél, és kérd meg, hogy szakítson rá időt, keressen alkalmat, tegye lehetővé.

Lehet, hogy csak azért tiktokozik, mert nem is tudja, mit szeretnél, és így üti el az időt.

Szóból ért az ember. Ő is, te is.

jan. 22. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy tiktokker lett és téged streamel ahogy takarítasz.
jan. 30. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Töröld le a telefonjáról s tiktokot.
jan. 31. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Rá vsgyok kattanva én is.. hogy lehet leszokni
aug. 2. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez menekülés a jelen helyzetből, biztos unja ezt a monoton papás mamás szerepet, kicsit ilyenkor kilép abból a szerepből amiben van, más inpulzusok érik.
aug. 4. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:
14- válts instára.
aug. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!