Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjem Tik-tok függő?
A férjemmel 6 éve vagyunk együtt ebből 3 év házasság.
Van 2 gyerekünk, a kisfiunk 7 éves a kislányunk 7 hónapos.Többször mondtam már neki hogy ha haza jön a munkából 1 óra telefonozás után fordítson időt a családjára is. Persze mindenben segít, de úgy érzem társas magányban élek, mivel ha itthon van hétvégén egész nap a kanapén döglik tv-t néz közben nyomkodja a telefonját. Ha megkérem valamire segít,de nem a kellő oda figyeléssel. Elmondtam neki hogy boldogtalan vagyok és hogy változtasson a hozzá állásán,erre azt vágta a fejemhez hogy nekem semmi sem jó és ne mindig ő változzon. Ez nekem nagyon rosszul esett és nem mondtam rá semmit sem. Ti mit csinálnátok? Hogy lehetne ezt helyre hozni?
6 éve együtt és 7 éves a kisfiú.
Közös gyerek ? Vagy azért jöttetek össze mert jött a baba ?
A kérdésre pedig a válasz, hogy valamit nem kap meg otthon a férjed vagy nem arra az életre vágyott amilyen jelenleg van.
Érdekesebb számára a virtuális tér mint a valóság veletek.
Erre nem tudom mi a megoldás.
Tudom, hogy rengeteg feladatot te látsz el a gyerekek körül, főleg most, hogy még kicsit a második.
Ha változást szeretnél akkor kérdezd meg a férjedet, hogy boldog-e ?
Ez azért is jó mert ha valami godja van akkor lehet, hogy elmondja neked és találtok rá megoldást.
Másrészt pedig ha ezt a kérdést így felteszed neki akkor érezni fogja, hogy valami gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!