Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hazassagba van veszekedés? Legtöbbször emiatt hogy a párok képtelenek meghallgatni a másikat amíg végigmondja amit szeretne?
Sajnos csak ilyen párokat ismerek es mindenhol, kivétel 1 helyen (-tesóméknál turelmesebb tipus a sógorom, vagy inkább segítőkész a tesómmal), egyébként azt látom hogy mindenhol a ffi képtelen végighallgatni a feleséget es ő kezdi a veszekedést.
A párom is ilyen , egyszerűen nem tudok úgy elmondani vmit hogy ne szólna közbe.
Igy non stop veszekedünk mert nem tudok ugy elmomdani vmit hogy jaj tudom mit akarsz mondani es mar mondja is.. es en csak nézek hogy pont nem erre gondoltam..
Így már úgy érzem nincs is értelme együtt maradni..
Mi a véleményetek? És nálatok hogy van ez?
"Igy non stop veszekedünk mert nem tudok ugy elmomdani vmit hogy jaj tudom mit akarsz mondani es mar mondja is.. es en csak nézek hogy pont nem erre gondoltam.."
Ennek a jelenségnek van előzménye és mégpedig az, hogy neked nem felel (t) meg SOHA/SOKSZOR a párod úgy ahogyan létezik és már nincs kedve hallgatni a litániáid.
Váljatok szét, ez a kapcsolat tönkre van menve teljesen.
Egyébként ha ő bele ugrik a mondandódba nyugodtan lehetne azt normálisan kezelni legalább neked és ő leszokna róla, vagy te szokná hozzá.
Nem felkapni kéne a vizet azért, hogy mondja a magáét hanem nyugodtan ha befejezi elmondani amit akarsz.
Akár létezik párterápia is ha hajlandó rá, bár nekem ne mondja senki, hogy annak, hogy beleugrál a szavaidba nincs oka, mert van. Pontosan az, hogy neked ő nem felelt meg és tényleg torkig van veled.
Nem rémlik, hogy valaha veszekedtünk volna a férjemmel.
Mindig meg tudunk beszélni mindent normálisan, tiszteletben tartva és meghallgatva a másikat. Nem üvöltözve, nem a másik szavába vágva, nem sértegetve stb stb. De ehhez 2 ember kell.
Az exemmel pl ezt lehetetlen volt kivitelezni. Neki lételeme volt, hogy ha valami nem tetszik, valami problémája van, akkor kiabál, üvöltve ,káromkodva számonkér, nem hallgat meg, vagy ha igen közbeszól, hozzám vágta hogy hazudok, alkalmanként átment személyeskedésbe, sértegetésbe is. Én nem vagyok egy veszeledős fajta, ha rám kiabálnak, van hogy elszorul már attól a torkom és legszívesebben sírnék. De az ilyen primitív vitakultúrával , viselkedéssel szemben már én se tudtam csak szomorkodni/ higgadt maradni. Vele való szakításom első gondolata is nagyrészt emiatt született meg bennem annak idején.
Nekem nem kell teátrális jelenetekkel teli szappanopera a való életemben. Ha arra vágyom majd nézek olyan sorozatot.
Régimódiaknál van így, van aki egyszerűen nem embernek szocializálódott, hanem férfinak.
Ezért van hogy sok helyen a férfi nem hallgatja meg a nőt.
Régen mikor minden jobb volt,
😂😂😂😂😂😂😂😂
A férfi volt az úr a háznál, és az volt amit ő mondott, ennek maradványa, hogy sokan most se képesek érdemben meghallgatni a nőket.
11# hú milyen egy boszorka vagy, gondolom dúltál fúltál egész nap, es itt legalább kiadhattad a gőzt.
Na örulj a véleményednek te megmondós, ki nem sz.rja le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!