Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már úgy összevesztünk, hogy külön alszunk, akkor itt a vége?
Ja hogy te még sosem békültél. Értem.
Jobban tenné ha itt lenne a vége.
Ismerek olyan házaspárt akik hosszú ideje együtt vannak, három felnőtt gyerekük van, de rendszeresen van olyan hogy egy-két hétig nem beszélnek egymással...
Egy veszekedés nem a kapcsolat vége... Persze ha nem tudjátok megoldani az gáz, de ez attól függ akarjátok e....
Ha óvodások vagytok, és le is ragadtok ezen a szinten, akkor lehet, hogy addig mérgesedik a dolog. Egyébként szimplán csak meg kéne beszélni mint felnőtt emberek.
Mi pl csak akkor aludtunk külön, amikor nagyon beteg voltam és fekve még jobban köhögtem mint egyébként, ez több hete tartott, és már az oldalam is fájt nagyon, minden mozdulatnál. Így könnyebb volt felkelni is.
Át kell menni és megbeszélni.
Mi is néha vita után "külön" alszunk el (egy ágyban, de szélre húzódva), aztán másnap vagy még aznap éjjel megbeszéljük, mert nem ragadtunk le 5 éves szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!