Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párotok/házastársatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok/házastársatok mennyire szól bele a munkátokba?

Figyelt kérdés

Mikor megismerkedtünk, gyakornok voltam. Utána egy irodába helyezkedtem el. Támogatott benne.

Az irodából elmentem szülni, 4,5 évet otthon voltam.

2 hónapja dolgozom újra. Egy új helyen, a régi megszűnt.

3 szakmám van, 2 közt vaciláltam. Könyvelő vagy bérszámfejtő. Vagy 50 helyre küldtem önéletrajzot, végül 2 hónap után kaptam ezt az egy ajánlatot, el is fogadtam.

2 hónapja hallgatom, miért nem mondok itt fel, miért ilyen munkát választottam.

A gyerekeket én hozom-viszem oviba, így ez a távolság miatt a legjobb hely.

nem kapok annyit mint szerettem volna, de így sem rossz.

Csak bérszámfejtő vagyok, a hó elején pl nemtudok otthonmaradni a gyerekekkel, ha betegek. Ráadásul próbaidőn is vagyok még.

Egy jó iroda, csak kb 500m-en nincs de aszfaltos út. Mert szét fog esni az autóm, ide hogy jelentkezhettem?

7 éve vagyunk együtt, sosem volt eddig ilyen, hogy valamit így ne tudott volna megemészteni.

2024. jan. 10. 14:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a baja, hogy felborult az élete és már nem vagy olyan kiszolgáltatott.
2024. jan. 10. 16:33
 22/29 anonim ***** válasza:
75%

"Azért ne már, hogy nem szólhat bele ha egyszer a férjed. "

Te beleszólsz abba, hogy mit dolgozzon a férjed? Már ameddig normális meló és keres vele,

2024. jan. 10. 16:34
 23/29 anonim ***** válasza:
13%

Azt írtam mint lehetőség, hogy lehet az zavarja, hogy keveset keres a férje szerint. Akkor természetesen kifejtheti a véleményét, hogy kevés és jobban fizető állás után nézhetnék, mert szükség van rá, vagy nem bírja már, hogy évek óta "eltart" (még a gyerek születése előtt értendő).

Miért ne? A férjem. Minimum nem tetszik, maximum keressek más munkát ami által jobban kijövünk.

Én se tartanám el évekig ha nem hasonló keresetünk lenne. Szerintem egy csomó nő nem hagyná, hogy a másik élősködjön rajta (gyermek születése előtt értendő ismét).

Sőt szóba se állna egy csomó nő tőle gyengébben kereső férfival, mert nem lehetne rá alapozni.

Most ha ne adja Isten a kérdező párja lebetegszik súlyosan, vagy pl. balesetet szenved akkor miből élnének meg?

Ez nem a kérdező ellen szól hanem általánosan. Jó ha mindkettő fél hasonló összeget visz haza. Egy csomó feszültséget megúsznak.

2024. jan. 10. 16:51
 24/29 A kérdező kommentje:

Oké, nem ugyan annyit hozunk haza. De ha az ő fizuja kiesne, igy is vígan ellennénk. Biztos vagyok benne, hogy nem ez a probléma oka. Ő benne lenne abban is, sőt nem 1x mondta is, hogy szeptemberig jár a gyes, addig maradjak csak itthon ha akarok.

Valoban, amit sokan irtatok, az is lehet a háttérben. Hogy igy hogy nem 0-24 vagyok a gyerekekkel, neki is ki kell vennie a részét, mikor eddig ilyen dolga nem volt sosem, zavarhatja. De ezt tudta előre is.

De halkan megjegyzem, még mindig nem ez volt a kérdés.

2024. jan. 10. 17:22
 25/29 anonim ***** válasza:
72%
Én írtam, hogy beleszólhat, de inkább normális hangnemben. Viszont ha a fő probléma az, hogy rá maradnak a gyerekek akkor tedd helyre. Ha neked nem éri meg sokkal több kmt utazni és ő nem akarná hozni, vinni a gyerekeket, lenni velük akkor maradj a helyeden ha neked úgy jobb. De akkor is kötelessége a gyerekeivel foglalkozni ha te nem tudsz. Nem igaz, hogy nem mondhatja neked egyszer se, hogy szerinte rossz munkahelyed van és váltani kéne. A férjed! Azt, hogy te mit csinálsz az információval a te dolgod, vagy kettőtökké közös kassza esetén főleg. De hát gondolom közös. Ha a gyerekek közösek akkor neked is az anyagiak. Jóban rosszban... beszélgess el vele, hogy mi zavarja, mert a valós választ rá csak ő tud neked adni, mi csak találgathatunk. Ha meglehet oldani a problémát akkor tegyétek meg közösen!
2024. jan. 10. 17:40
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
Semennyire. Sőt, mindenben segít. Akár főzésben, akár a gyerekekkel való foglalkozásban.Irodában dolgozok, ő pékségben minden éjjel. Pl.ma munka után körmöshöz mentem, ezért ő tanult meg este a kicsivel.
2024. jan. 10. 22:00
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem szól bele. Persze ha sokat panaszkodom, egy idő után megkérdezi miért dolgozom még mindig ott, de alapvetően megértő, stresszes munkakör, nekem meg jól esik otthon néha ventillálni. Néha sok neki... :D

Nekem pl. tök jól esett, hogy támogatott abban, hogy heti 1,5 napban visszatudjak menni dolgozni a 14 hónapos gyerekünk mellől, amikor úgy éreztem nem vagyok jól otthon. Nem hoztam haza vele haza sokat és neki szabit kellett kivennie sokszor emiatt, de az én lelki világom a helyére billent, így megérte.

Én sem szólok bele abba, hogy ő hol dolgozik, mit csinál. Ha azt látom, hogy nem jó neki, ahol van, akkor rákérdezek, hogy nem akar-e nézelődni... ha akad jobb, átbeszéljük a váltás előnyeit, hátrányait és együtt döntünk mindkettőnk esetében, mert ugye már arra is gondolnunk kell, hogy a gyereket/gyerekeket (most várjuk a másodikat) hogyan tudjuk logisztikázni. Nomeg sok esetben a juttatási csomagot nehéz összehasonlítani. Pl. az előző munkahelyén kapott céges autót, amit magánhasználhatott is, de semmi egyebet és sokszor olyan messzire küldték, hogy este 7 körül ért csak haza hozzánk. Most nem kap autót, de kap más juttatást és sokkal közelebb van fixen, kevésbé hektikus a munkaideje. A fizetése kb. ugyanannyi. Mielőtt váltott, napokig beszélgettünk, hogy váltson-e, vagy mi legyen. Ő kiszokta kérni a véleményemet, én is az övét, de ha együtt döntünk, hogy ez jó lesz, akkor ne rágja már a fülemet bakker, hogy hogy lehet ilyen sz*rt választani... :) A helyzeted nálam kiverné a biztit. Dolgozom, megoldom egyedül a gyerekeket és még pampog. A lóf*sznak is két vége van.

2024. jan. 12. 08:54
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

Semmi köze hozzá, mikor és mennyit dolgozok, amíg a melóhelyen elégedettek velem ;)

Néha van, hogy 2-3 napig semmit, után meg két nap alatt 9-10 órában bepótolom az elmaradást.

2024. jan. 13. 18:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Engem a volt feleségem addig zsarolt érzelmileg rosszabbnál rosszabb állásokba, illetve azt, hogy ne kezdjek vállalkozásba amikor megvolt a lehetőség/pénz, hogy az évek alatt nem vettem észre és a fizuja jobb lett mint az enyém, és utána már folyton ezzel alázott. Egy ponton majdnem elérte hogy háztartásbeli legyek, 4 órás munkával. Utólag tudom h pszichológiailag beteg volt és így próbált magához láncolni. Sok idő volt mire el tudtunk válni de mostmár újra sínen van az életem. Bár azt a 9 évet, senki nem fogja visszaadni sajnos. ÚGyhogy egyetlen tippem: soha ne engedjétek se a párotoknak, se senkinek, testvérnek, anyának, bárkinek, hogy fontos döntésekbe beleszóljon. Ugyanis ha engeded h beleszóljon mindenképp rossz vége lesz, mert még ha a kimenet jó akkor is "vert helyzetben" vagy, ha a döntés rossz, akkor duplán rosszul érzed magad. Csak saját magadban bízhatsz és senkire ne hallgass, szerintem ezt kéne mindenkinek megtanulnia, már gyerekkorban.
2024. jan. 16. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!