Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párotok/házastársatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok/házastársatok mennyire szól bele a munkátokba?

Figyelt kérdés

Mikor megismerkedtünk, gyakornok voltam. Utána egy irodába helyezkedtem el. Támogatott benne.

Az irodából elmentem szülni, 4,5 évet otthon voltam.

2 hónapja dolgozom újra. Egy új helyen, a régi megszűnt.

3 szakmám van, 2 közt vaciláltam. Könyvelő vagy bérszámfejtő. Vagy 50 helyre küldtem önéletrajzot, végül 2 hónap után kaptam ezt az egy ajánlatot, el is fogadtam.

2 hónapja hallgatom, miért nem mondok itt fel, miért ilyen munkát választottam.

A gyerekeket én hozom-viszem oviba, így ez a távolság miatt a legjobb hely.

nem kapok annyit mint szerettem volna, de így sem rossz.

Csak bérszámfejtő vagyok, a hó elején pl nemtudok otthonmaradni a gyerekekkel, ha betegek. Ráadásul próbaidőn is vagyok még.

Egy jó iroda, csak kb 500m-en nincs de aszfaltos út. Mert szét fog esni az autóm, ide hogy jelentkezhettem?

7 éve vagyunk együtt, sosem volt eddig ilyen, hogy valamit így ne tudott volna megemészteni.

2024. jan. 10. 14:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
De jó, hogy megragadtad a kérdés lényegét. Nagyon nem ez volt a kérdés.
2024. jan. 10. 15:03
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyire pénzes, akkor:

- Mé' nem tart el?

- Mé' nem nyit neked irodát, akár odahaza?

- Mé' nem vesz egy SUV-ot, ha annyira xar az út? (Mondjuk 500m murvás úton nem egy Dakar rally.)

2024. jan. 10. 15:08
 13/29 anonim ***** válasza:
27%
Nem abból van elege véletlenül, hogy kevesebbet keressel, vagy, hogy szerinte leragadtál miközben többre is vihetnéd? Csak tippek, nem tudom.
2024. jan. 10. 15:22
 14/29 A kérdező kommentje:

A gyakornoki munkámra kb fele minimálbért kaptam anno. Utána az irodában minimálbért.

Gyerekekkel a gyedem 200eFt volt.

Most keresek 320eFt-ot (+a családik+a gyes, 370eFt kb), oké, nem egy nagy vaszisztdasz, de jobb mint a 25ezres gyes.

Nem ragadtam le, mert Ebben a szakmámban még nem is dolgoztam, most kipróbálok újat.

2024. jan. 10. 15:26
 15/29 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon hálás vagyok neki, amiért azt akarja, hogy boldog legyek, úgyhogy támogatott abban, hogy felmondjak, majd 2 hónapig nem volt munkám, ezután két helyre is felvettek és mindnél egy hetet voltam, mert nagyon szar volt, most meg szintén támogat abban, hogy részidőben dolgozzak kevesebb pénzért, felajánlotta, hogy többet belefizet a kiadásokba. Egy csoda ez a férfi :) Olyan volt csak, hogy egy állás amúgy tetszett volna nekem, de heti 4x este 11-ig kellett volna 12 óráznom és mondta, hogy akkor nem lennénk sokat együtt. Felvettek volna, de én is inkább azt választottam, hogy többet legyünk együtt.
2024. jan. 10. 15:27
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

De lehet belőle elege ezek alapján, hogy "eltart" érted. Arra nem gondoltatok hogy a közeli jövőben elköltöznétek ahol több lehetőség lenne? Vagy akkor maradnátok ott , de hol te hol ő vinnétek a gyereket oviba? Ha több pénzt akarna mégiscsak akkor neki is áldozatot kéne hoznia.

Egyébként hiába nem tetszik, de mivel a férjed, együtt éltek van beleszólása a munkádba.

Most ha aktmodellkedni mennél ugyanúgy véleményt formálhatna.

"2 hónapja hallgatom, miért nem mondok itt fel, miért ilyen munkát választottam."

2 honspja nem kérdeztél rá miért zavarja? Vagy igen, de nem tudja megmondani, nem akarja elárulni?

Azért ne már, hogy nem szólhat bele ha egyszer a férjed. Az meg még gázabb, hogy beszélgetni nem tudtok róla.

2024. jan. 10. 15:33
 17/29 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg az a baja, hogy az együtt töltött 7 évből közel 5 évig otthon voltál. Mostmeg hirtelen nem vagy kéznél, "felborult" az élete
2024. jan. 10. 15:43
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Az nem lehet, mert akkor nem azt mondaná, hogy miért azt a munkát választotta.
2024. jan. 10. 15:47
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

17-esnek lehet szerintem igaza:

"Csak bérszámfejtő vagyok, a hó elején pl nemtudok otthonmaradni a gyerekekkel, ha betegek."

Tehát hogy a kedves férjnek is esetleg kell a gyerekekkel vállalást tennie, nem tolhat mindent a feleségére.

2024. jan. 10. 15:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor az még rosszabb mintha a fizetés zavarná.

Kérdező állj a sarkadra és mondd meg neki ha jár a szája, hogy az apjuk és kutya kötelessége vinni, hozni, lenni velük ha te nem tudsz!

2024. jan. 10. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!