Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok/házastársatok mennyire szól bele a munkátokba?
Mikor megismerkedtünk, gyakornok voltam. Utána egy irodába helyezkedtem el. Támogatott benne.
Az irodából elmentem szülni, 4,5 évet otthon voltam.
2 hónapja dolgozom újra. Egy új helyen, a régi megszűnt.
3 szakmám van, 2 közt vaciláltam. Könyvelő vagy bérszámfejtő. Vagy 50 helyre küldtem önéletrajzot, végül 2 hónap után kaptam ezt az egy ajánlatot, el is fogadtam.
2 hónapja hallgatom, miért nem mondok itt fel, miért ilyen munkát választottam.
A gyerekeket én hozom-viszem oviba, így ez a távolság miatt a legjobb hely.
nem kapok annyit mint szerettem volna, de így sem rossz.
Csak bérszámfejtő vagyok, a hó elején pl nemtudok otthonmaradni a gyerekekkel, ha betegek. Ráadásul próbaidőn is vagyok még.
Egy jó iroda, csak kb 500m-en nincs de aszfaltos út. Mert szét fog esni az autóm, ide hogy jelentkezhettem?
7 éve vagyunk együtt, sosem volt eddig ilyen, hogy valamit így ne tudott volna megemészteni.
Ha ennyire pénzes, akkor:
- Mé' nem tart el?
- Mé' nem nyit neked irodát, akár odahaza?
- Mé' nem vesz egy SUV-ot, ha annyira xar az út? (Mondjuk 500m murvás úton nem egy Dakar rally.)
A gyakornoki munkámra kb fele minimálbért kaptam anno. Utána az irodában minimálbért.
Gyerekekkel a gyedem 200eFt volt.
Most keresek 320eFt-ot (+a családik+a gyes, 370eFt kb), oké, nem egy nagy vaszisztdasz, de jobb mint a 25ezres gyes.
Nem ragadtam le, mert Ebben a szakmámban még nem is dolgoztam, most kipróbálok újat.
De lehet belőle elege ezek alapján, hogy "eltart" érted. Arra nem gondoltatok hogy a közeli jövőben elköltöznétek ahol több lehetőség lenne? Vagy akkor maradnátok ott , de hol te hol ő vinnétek a gyereket oviba? Ha több pénzt akarna mégiscsak akkor neki is áldozatot kéne hoznia.
Egyébként hiába nem tetszik, de mivel a férjed, együtt éltek van beleszólása a munkádba.
Most ha aktmodellkedni mennél ugyanúgy véleményt formálhatna.
"2 hónapja hallgatom, miért nem mondok itt fel, miért ilyen munkát választottam."
2 honspja nem kérdeztél rá miért zavarja? Vagy igen, de nem tudja megmondani, nem akarja elárulni?
Azért ne már, hogy nem szólhat bele ha egyszer a férjed. Az meg még gázabb, hogy beszélgetni nem tudtok róla.
17-esnek lehet szerintem igaza:
"Csak bérszámfejtő vagyok, a hó elején pl nemtudok otthonmaradni a gyerekekkel, ha betegek."
Tehát hogy a kedves férjnek is esetleg kell a gyerekekkel vállalást tennie, nem tolhat mindent a feleségére.
Hát akkor az még rosszabb mintha a fizetés zavarná.
Kérdező állj a sarkadra és mondd meg neki ha jár a szája, hogy az apjuk és kutya kötelessége vinni, hozni, lenni velük ha te nem tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!