Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok/házastársatok mennyire szól bele a munkátokba?
Mikor megismerkedtünk, gyakornok voltam. Utána egy irodába helyezkedtem el. Támogatott benne.
Az irodából elmentem szülni, 4,5 évet otthon voltam.
2 hónapja dolgozom újra. Egy új helyen, a régi megszűnt.
3 szakmám van, 2 közt vaciláltam. Könyvelő vagy bérszámfejtő. Vagy 50 helyre küldtem önéletrajzot, végül 2 hónap után kaptam ezt az egy ajánlatot, el is fogadtam.
2 hónapja hallgatom, miért nem mondok itt fel, miért ilyen munkát választottam.
A gyerekeket én hozom-viszem oviba, így ez a távolság miatt a legjobb hely.
nem kapok annyit mint szerettem volna, de így sem rossz.
Csak bérszámfejtő vagyok, a hó elején pl nemtudok otthonmaradni a gyerekekkel, ha betegek. Ráadásul próbaidőn is vagyok még.
Egy jó iroda, csak kb 500m-en nincs de aszfaltos út. Mert szét fog esni az autóm, ide hogy jelentkezhettem?
7 éve vagyunk együtt, sosem volt eddig ilyen, hogy valamit így ne tudott volna megemészteni.
Nem tudom, mit szólna a kedves férjed, ha te is bszogatnád, hogy váltson munkahelyet, mindemellett intézze a gyerekeket is.
Igazán kedves.
Majd te eldöntöd, a te életed, nem neki kell csinálni.
Amugy nekem csak olyan volt eddig hogy amelyik pasim mellett home officeban voltam az nem tisztelte a munkám. Céges telefonálás közbe hozzám beszelt, vegyem őt figyelembe, kimutatások készitésekor neki szexelhetnéke van, igazábol degradálta az egész munkámat azzal hogy ő nem veszi komolyan mintha nem is végeznék komoly felelősségteljes munkát hanem mintha csak vmi adminisztrátorka lennék úgyis.
Lekezelt és lenézte a munkám is.
De nem is voltam vele sokáig hamar megköszöntem neki a részt vétet az életemben es lett másik normális párom.
ÉN: Nekem nem szól bele, ne is merjen!
TE: A munkanélküli kanid kussoljon, és köszönje meg, hogy eltartod!
És ezt férfiként írom!
"TE: A munkanélküli kanid kussoljon, és köszönje meg, hogy eltartod!"
????
Bocs, de miért is te viszed a gyerekeket, mikor te dolgozol, ő meg nem? Vagy nem az övék a gyerekek?
Ez a sok pasi, akiről írtok, házasság és gyerek előtt még normálisak voltak?
6. Kérdező, te írtad, hogy: "3/7 A kérdező kommentje:
ő az elmúlt 1 évben 3x váltott munkát. Most pl nincs is munkaideje."
Hol írtam, hogy ő nem dolgozik????
Azt írtam, hogy otthon volt, így ment. Ma volt otthon. Nem munkanélküli.
Sőt, dupla annyit keres mint én, majdnemcsak negyed annyi munkával.
Azért én hordom a gyerekeket, mert a mi településünk ovija katasztrófa. A szomszéd településre járnak, nekem meg itt van 5percre tőle a munkahelyem. Férjem az ellenkező irányba megy, hatalmas kitérő lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!