Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi maradt a gyerek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi maradt a gyerek után érzelmileg?

Figyelt kérdés

Menyi maradt meg az emberi kapcsolatotokból, a párkapcsolati dolgaitokból, amit szerettetek a másikban, az után hogy meglett a gyerek? A nagy része nyilván kukázódik, gondolom se idő se energia nincs a másikra.

Ha lehet akkor írjatok már le hogy mi az oka szerintetek, hogy így alakult!

#szerelem #párkapcsolat #emberi kapcsolat #Érzelmi kapcsolat #Szeretem a másikat #A másik szeret engem
jan. 7. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Tudatosan készültem rá, hogy ne szüljem ki a gyerekkel az agyamat is. A férjem maximálisan részt vesz a baba gondozásában (nem csak segít) és nem lett kitúrva az ágyunkból sem. Attól, hogy valakinek gyereke lesz még nem kell megszűnnie létezni, mint külön ember és görcsösen a gyereket helyezni minden egyes dolog elé, később visszaüt.
jan. 9. 01:37
 12/16 A kérdező kommentje:
11. Te egy menő csaj vagy! Bár több ilyen lenne!
jan. 9. 06:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen van de kevés menő ffi. Es egy menő csaj menő ffi nélkül egy nehéz nem alvó gyerekkel nem tud sokáig toppon lenni. Ez nem menőségtől függ!!
jan. 9. 08:46
 14/16 A kérdező kommentje:

13. Ha mindent beleteszek, az akkor is csak 50%, és én hiába akarom egyedül, ha másik meg nem.

Nekem nem megy ez a mindset, hogy a gyerek felülír mindent.

A gyerekkel még megbirkóznék, de azzal hogy nincs párom, csak egy anyuka, aki a terheit átdobálja, én meg nem nagyon kapok semmit, na azzal már nem akarok.

Halisten nem vállaltam gyereket, és nem is kőtelező.

jan. 9. 09:15
 15/16 anonim ***** válasza:
13-as befásultál, ezért másnak is legyen sz*r? Vagy mi a baj?
jan. 9. 10:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem a gyerek írja felül a kapcsolatot, hanem a két fél egyike. Az egyik fele a párosnak mindig mártírkodásba csúszik át. Nem kell, nem szabad így csinálni. Közösen kell elvisleni a terheket. Szex nuku mert fáradtság van. Együtt tenni-venni nyema, mert nem értek rá együtt max ha terror van és már csak azért is csiáljuk együtt. Nem kell, semmit nem kell együtt. Van nő és van férfi, plussz a gyerek akinek példát kell mutatni milyen jó felnőtt. Hogyan kell az életet csinálni. Nehéz és kész.
jan. 24. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!