Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél ha a férjed az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a férjed az éves bonuszát hajbeültetésre akarná költeni, mikor nem is nagyon kopaszodik?

Figyelt kérdés
Egy minimálisan mikiegeresedik neki, de egyáltalán nem durva igy hogy 37 éves. Annak a pénznek lenne jobb helye is sok helyen.

#kopaszodás #hajbeültetés #mikiegeresedés #jobb helye is lenne
2024. jan. 4. 18:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

#30 még mindig fenntartom, ha annyira rosszul megy hogy választani kell dolgok között, akkor inkább a gyerekre költsetek, akkor is ha a 'zurad hajbeültetése nélkül nincs tesztó, bika és szex.

Anyámborogass 🤣🤣

2024. jan. 4. 22:13
 32/46 anonim ***** válasza:
77%

De itt nincs olyan, hogy választani kell, fogd már fel, könyörgöm! Vagy ilyen nehéz a felfogásod este tízkor? Az asszony a gyerekre akarja költeni a pénzt, a férje meg magára. Ennyi. Nincsen szó megélhetési problémákról. Nem egyeznek a vélemények. És ne haragudj, ha a férj kereste meg azt a pénzt, ne az asszony akarja elkölteni!

Szar lehet, hogy neked csak a gyerek az életed vagy nincsen egy bika, aki jól meghágjon. Egy működő házassághoz kell a szex és a normális önbizalom is. Nekem ez a véleményem. Attól, hogy passzív agresszív vagy és be vagy savanyodva, nem lesz igazad. Én pl járok kozmetikushoz, műkörmöshöz, fodrászhoz is. Sőt gyakran vásárolok magamnak cipőt, táskát, ruhát is. Mert ettől érzem magamat nőnek! Pedig a gyerekünknek minden megvan adva - ma rendeltem 30 ezer Ft értékben tàpszert neki. Légyszíves égess el máglyán, amiért néha magamra is költök és merek NŐ lenni anyaként is. Javaslom, próbáld ki te is! Hátha segít rajtad!❤️

2024. jan. 4. 22:20
 33/46 anonim ***** válasza:
15%

#32 milyen hülyeségeket beszélsz? Nyilván választani kell a kérdező szerint, különben ki se írta volna a kérdést, csak menne ez a nyomorult 400 ezer forint a férjeura hajára. De itt úgy látszik ez élethalál harc. Ilyen esetben nem prioritás a bika magasodó homloka te észlény. Magamról meg semmit sem írtam hogy nekem dicsekedj hogy tápszert, ruhát és cipőt tudsz vásárolni. Szerencsére megtehetek én is mindent amit akarok de ha választásra kényszerülnék akkor a gyerekeim lennének az elsők, csupán ennyit írtam de te gőgrohamot kaptál.

Na gyűjtögess szépen a bikád hajára hogy bika maradhasson :D

2024. jan. 4. 22:28
 34/46 anonim ***** válasza:
64%

Látom, olvasni meg szöveget értelmezni nem tudsz. Írtam, hogy a férjemnek nem kell. Légyszíves, ahelyett, hogy engem vegzálsz és velem kötekedsz, inkább menj és heréld tovább a férfi párodat, meg vásárolj valami nagyon drágát a gyerekednek! Hiszen te szerinted ettől vagy jó szülő! Engem meg hagyj lógva, mert senki sem kíváncsi a ventillalásodra és a véleményedre!

Xoxo,

Juli

2024. jan. 4. 22:37
 35/46 anonim ***** válasza:
0%

"vásárolj valami nagyon drágát a gyerekednek! Hiszen te szerinted ettől vagy jó szülő!"

Ééén? Hát ezekkel te dicsekedtél a 32-es hozzászólásodban te bohóc... 🤡

2024. jan. 4. 22:42
 36/46 anonim ***** válasza:
71%

Ja és tegyük hozzá, hogy akinek az évvégi bónusza, több 100 ezer Ft, annak biztos, hogy nem egy 200 ezer ft-os havi jövedelme van, hanem annál jóval több! Valószínűleg milliós nettó havi jövedelemről van szó. Annak ne haragudj, de a gyereknek egy bringa nem kiadás. Csak mondom.

Puszillak,

Juli

2024. jan. 4. 22:42
 37/46 anonim ***** válasza:
46%
Na és? Az én férjem minden bónuszát a kocsijára költi.
2024. jan. 4. 22:46
 38/46 anonim ***** válasza:

#36 ha nem az akkor miért íródott ki a kérdés? ;) Valszeg azért amit itt csinálunk, a troll meg felszívódott. Mi is hagyjuk abba, akkor nem ér célt. Mert valljuk be, életszerűtlen a helyzet amit leírt. 400 ezer forintért 2 bicikli (nonszensz) vagy hajbeültetés (szintén az).

(Mondjuk azzal az állításoddal vitatkoznék hogy milliós havi fizetésre lenne 400 ezer bónusz, az elég karcsú lenne...)

2024. jan. 4. 22:48
 39/46 anonim ***** válasza:
36%
Hagyd a férjednek is, hadd költsön kicsit magára. Gondolom te jársz műkörmöshöz, meg minden drága szart magadra kencézel. A gyerekeket meg nem kell agyon kényeztetni, mert akkor nemsokára még többet követelnek, veheted nekik a félmillás ájfonokat.
2024. jan. 4. 22:54
 40/46 anonim ***** válasza:
72%

Én nem igazán ismerek senkit sem, akinek Magyarországon a havi jövedelme alacsony lenne és évvégén több 100 ezres bónuszt kapna. De, remélem valaki jön és megcáfol engem! Én soha sem kaptam bónuszt, pedig szülés előtt majdnem 500 nettóval jöttem el. Hozzám vàgtak egy 30 ezer Ft értékben ajándék kosarat. Férjemet 6 éve ismerem. Vezetői pozíciót tölt be. Soha nem kapott évvégi bónuszt és ő is megkapja az 500 ezer nettót. Két külön szakma, 2 külön szféra. Nekem ez a tapasztalatom! Ha valakihez évvégén a cég több száz ezret odavág, ott hidd el, van mit a tejbe aprítani. Szerintem a kérdés azért íródott ki, mert az asszonynak bssza a csőrét, hogy az ura nem adja oda neki azt a X száz ezer bónuszt. Valószínűleg anyuka osztja be a pénzt, anyuka dönti el mire hogyan költenek. Apuka meg leadja a fizut minden hónapnan. Ha itt megélhetésről lenne szó, akkor írva lenne, hogy nincsen pénz kajára, gázszamlára, de nem. Anyuka csak azt nehezményezi, hogy apuka nem drága bicót akar venni a pulyának.

Az, hogy ki mire költi a pénzét, az nem a te dolgod. Nem is az enyém. Az, hogy szerinted nonszensz, az a te véleményed. Biztos te is vettél már valamit, amit más full baromságnak gondolt, de neked fontos volt. Ez pont ugyanolyan. Ha megkerestem rá a pénzt, akkor senkinek semmi köze ahhoz, hogy mire költöd. Én ezt a hajklinikát a férfiak mellimplantátumának gondolom. Kell, hogy jobban érezze magát. Engem nem zavarna, sőt támogatnám benne, főleg, ha azt a pénzt ő kereste meg rá.

2024. jan. 4. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!