Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél ha a férjed az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a férjed az éves bonuszát hajbeültetésre akarná költeni, mikor nem is nagyon kopaszodik?

Figyelt kérdés
Egy minimálisan mikiegeresedik neki, de egyáltalán nem durva igy hogy 37 éves. Annak a pénznek lenne jobb helye is sok helyen.

#kopaszodás #hajbeültetés #mikiegeresedés #jobb helye is lenne
2024. jan. 4. 18:12
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
55%

annyit kellett volna csinálni, hogy azt mondja, jól néz ki így, bejön így

de erre sincs esze

2024. jan. 4. 19:40
 22/46 anonim ***** válasza:
78%
Én nem akadályoznám meg, ha nem kell valami tènyleg fontosra. A gyereknek a bicikli nem ez a kategória, az simán egy szar kifogàs, mert bacca a csőröd, hogy magára akarja költeni.
2024. jan. 4. 19:58
 23/46 anonim ***** válasza:
79%
Az én férjem erősen kopaszodik. 39 éves lesz nemsokára. Ha ő azt mondaná nekem, hogy "te Juli, elmegyek egy hajklinikára, mert én attól jobban érezném magamat!", akkor menjen. Szerintem ez fontosabb, mint a gyereknek a bringa vagy akármi más, ami nem életmentő. Van gyerekünk egyébként. Az, hogy jól érezze magát a partner számomra minden pénzt megér. Egyébként a férjem nem gondolkodik ilyenben, én meg félig kopaszon ismertem meg, szóval nem hiányzik a haja. De ha akarna sem akadnék ki.
2024. jan. 4. 20:58
 24/46 anonim ***** válasza:
17%
#21 Pontosan.:) Kicsit udvarolna neki, aztán nem is akarná már a hajbeültetést.
2024. jan. 4. 21:17
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
Egy igazi férfi ilyenkor nem hajbeültetésre, hanem borotvára ruház be.
2024. jan. 4. 21:30
 26/46 anonim ***** válasza:
43%

A párom erősen kopaszodik, de nekem bejön. Elég sokat kellett neki mondogatnom, mire átment. És én kifejezetten utálom, mikor leborotválja, sőt, olyankor a közös ismerőseink be is szoktak neki szólogatni. (A kopaszodásért viszont soha!) Plusz mindig mutogatok neki más kopaszodó pasikat és elismeri, hogy van, akinek tényleg jól áll.

Ettől függetlenül ha hajbeültetést akarna, támogatnám benne.

De valószínűleg nem akarna, ahogy már én is letettem a hasplaszikáról, mert ő meg annyiszor mondogatta, mennyire imádja a hasam. Win-win.

2024. jan. 4. 21:43
 27/46 anonim ***** válasza:
44%
#23 Juli, ha nektek olyan rosszul megy hogy választani kell a gyerekek szükségletei és a férj (felesleges) szükségletei között (mert a hajbeültetés az nem életmentő beavatkozás vagy sérvműtét vagy akármi hasonló), akkor válaszd a gyerekeket, ne az idióta férj luxusszükségleteit (ugyanez pepitában: hajhosszabbítás, műszempilla, műköröm vs gyerekek kajája, sulicuccai).
2024. jan. 4. 21:49
 28/46 anonim ***** válasza:
52%
Elismerem hogy gyerek az első! Minden esetben! De! 1. Milyen a kapcsolatod a férjeddel? 2. Szokása sűrűn pénzt szórni? Vagy ez egy régi vágya? 3. Mennyire sürgős gyerekeknek a bicaj? Használtan venni esetleg nem opció?
2024. jan. 4. 21:58
 29/46 anonim ***** válasza:
36%
Ja és 4. Téged hagy kiteljesedni? 5. Rátok dolgozik az év többi napján?
2024. jan. 4. 21:59
 30/46 anonim ***** válasza:
70%

27-es. Látom, sziporkázó kötekedő kedvedbe vagy. Én az a fajta szülő vagyok, akinek nem csak a gyerek létezik, hanem maga is. A férjem attól még férfi, én meg attól még nő vagyok. Szeretem, ha a férjemben tombol a tesztoszteron és bika tud lenni az ágyban. Ha nincsen önbizalom, nincsen tesztoszteron. Nincsen tesztoszteron, nincsen szex. Ha nincsen szex, tönkremegy a házasságunk, aztán a gyereknek nem csak bringája, hanem normális családja sem lesz, csak elvált szülők. Emiatt van ennyi kiégett szülő, mert elfelejtenek magukkal is foglalkozni és mindent luxusnak címkéznek, amit nem a gyerekre költenek. Mintha bűn lenne szülőként néha magadra is költeni. Nyilván, ha éppen megélünk, akkor nem, de a férjem sem egy barom, aki ilyen hülyeségekre szórná el a pénzt. De ha lenne rá anyagi keret, akkor menjen, csináltassa meg a búráját, mert januárban a kölök amúgy sem tud bringázni a hidegben. Mire jön a tavasz addigra megvesszük neki. Remélem elégedett vagy a válasszal.

Xoxi,

Juli

2024. jan. 4. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!