Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki felvilágositana, hogy ez miért akkora nagy sértés, és szakító ok?
Amikor még csak ismerkedtünk, akkor nem akartam mondani, de most hogy a együtt töltöttök az ünnepeket, és elkezdtük tervezni az összekötözést, csak nem bírtam ki, és rákérdeztem.
Hogy szerinte hogy lesz mikor gyerekünk lesz, lesz majd szex, eszébe jut majd néha, hogy ő is kezdeményezzen?
Erre totál kiakadt, hogy mi az hogy én a gyerektervezéssel kapcsolatban ilyeneket kérdezek. A férfiaknak tudomásul kéne vennie, hogy a nőnek a gyerek a legfontosabb, az ő farkuk pedig le van...
Persze én is kicsit ingerült lettem, és visszakérdeztem, hát igy utólag nem kellet volna.
Szerinted ez úgy meg, hogy a férfi tegyen meg mindent a családjáért, reggeltől estig, aztán minden este álló farokkal feküdjen le?
Erre elhordott mindenféle farok mániásnak.
Biztos én vagyok a s@ggtitán, hogy erre igy rá mertem kérdezni, de most ez igy tényleg szakító ok?
A veszekedés végén elrohant, és utána le is tiltott!
30f 25n Május óta voltunk együtt.
50, általában aki ennyire ráfeszül a tervekre, az nem fogadja el, ha változnak a dolgok. "De azt mondtad!!!"
Te azt írod, MINDENT előre tisztázni. A kérdező nem mindent tisztáz, csak a gyerekvállalásnak azt az apró kis szeletét, hogy akkor a szexel mi lesz. Szó sincs arról, MIKOR lesz gyerek, HÁNY gyerek, KI marad vele otthon. Szex? Lesz? Ennyi a terv.
És ehhez még a gyereket sem kell odaképzelni, mert ez ugyanannyira abszurd, mintha azt mondaná a párjának, hogy minden másnap legyen szex 5 év múlva is.
Nem azért van a párja, hogy dugjon vele.
És milyen ember szexel a párjával csak azért, mert az "megígérte"?
50. vagyok.
Igen szükséges ezeket előre megbeszélni.
Mert aztán lehet majd sirni ha nem úgy jönnek össze a dolgok.
Minek lennék egy kapcsolatban érzelmek nélkül ? S a szex igen is fontos , lehet hogy nálatok csak addig volt fontos a szex amig sikerült a pasit magatokhoz láncolni, sok ilyet látni.
53, pedig a kérdezőnek azért van.
"azért van az embernek párja hogy vele szexeljen." " azért ő az asszonyom, hogy őt dugjam"
54, nem engem szólítottál meg, de, szerintem is beszélni kell róla. Nem ebben a stílusban és nem akkor, mikor nem, hogy gyerek nincs láthatáron, de még az összeköltözésig se jutottak el.
Amikor képbe kerül az, hogy gyártsunk egy-két gyereket, akkor ezt és még ezer dolgot át kell rágni. Mélyen egyetértek és nagy hiba, ha kimarad. De, mindennek meg van a helye. Sok évvel előre, gyakoraltilag a semmire ez a kérdés értelmetlen volt és ebben a követelőző stílusban kifejezetten kellemetlen.
Nekem se lett volna szimpatikus. És gyanítom fokozta még a vita hevében.
"Minek lennék egy kapcsolatban érzelmek nélkül ? S a szex igen is fontos , lehet hogy nálatok csak addig volt fontos a szex amig sikerült a pasit magatokhoz láncolni, sok ilyet látni."
Pont az veszi ki az érzelmet a szexből, hogy menetrendszerűen baszni kell, akár van kedve az embernek, akár nincs, csak mert MeGíGéRtE!
51. “ Te azt írod, MINDENT előre tisztázni. A kérdező nem mindent tisztáz, csak a gyerekvállalásnak azt az apró kis szeletét, ”
Ez egyszerűen nem igaz!
Már egy órája beszélgettünk legalább, és sok minden szóba került, az anyagiaktól, a kismama depresszióig.
Attól hogy ezeket részletesen nem írtam le a kérdésben ami így is elég hosszú lett, ez még nem úgy történt, hogy csak úgy a semmiből rákérdeztem!
De ha ennyire meg vagy halva a szexért, egyáltalán minek akarsz gyereket?
Ha neked a szex rohadt fontos (mert az írásodból az jön le), akkor szerintem inkább ne legyen gyereketek, mert az is lehet, hogy a párodnak 2-3 évig életkedve sem lesz, nem még libidója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!