Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki felvilágositana, hogy ez miért akkora nagy sértés, és szakító ok?
Amikor még csak ismerkedtünk, akkor nem akartam mondani, de most hogy a együtt töltöttök az ünnepeket, és elkezdtük tervezni az összekötözést, csak nem bírtam ki, és rákérdeztem.
Hogy szerinte hogy lesz mikor gyerekünk lesz, lesz majd szex, eszébe jut majd néha, hogy ő is kezdeményezzen?
Erre totál kiakadt, hogy mi az hogy én a gyerektervezéssel kapcsolatban ilyeneket kérdezek. A férfiaknak tudomásul kéne vennie, hogy a nőnek a gyerek a legfontosabb, az ő farkuk pedig le van...
Persze én is kicsit ingerült lettem, és visszakérdeztem, hát igy utólag nem kellet volna.
Szerinted ez úgy meg, hogy a férfi tegyen meg mindent a családjáért, reggeltől estig, aztán minden este álló farokkal feküdjen le?
Erre elhordott mindenféle farok mániásnak.
Biztos én vagyok a s@ggtitán, hogy erre igy rá mertem kérdezni, de most ez igy tényleg szakító ok?
A veszekedés végén elrohant, és utána le is tiltott!
30f 25n Május óta voltunk együtt.
"Persze szerinted akkor az azt követő 20-30 évet is éljem le szexmentesen?"
Tehát kitaláltál egy problémát, és összevesztél a barátnőddel a nemlétező dolgon.
Wow. Ha nincd probléma, kreálsz egyet.
14. Tényleg az, és én azért akarok, mert foglalkozni akarok vele, meg feleséget is azért akarok, hogy legyen kivel osztozni a terheken meg a boldogságon is.
Nem is tudom hogy képzelik ezt egyesek, hogy megvan a gyerek, akkor a pasinak nem áll fel többet soha? Vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!