Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép a feleséged?
10
A kérdés azoknak szólt, akinek már felesége is van, nem olyanoknak, akik nőt még életükben nem láttak meztelenül, mint te.
A hitelt még megértem érvként, bár ha nem CSOK/babahitel, akkor a banknak pont nem oszt vagy szoroz, hogy egy háztartásban laknak-e az adósok vagy sem.
De a gyerek? MINDEN kutatás azt bizonyítja, hogy a gyerek jobban megsínyli a rossz családi légkört, mint a válást.
"De a gyerek? MINDEN kutatás azt bizonyítja, hogy a gyerek jobban megsínyli a rossz családi légkört, mint a válást."
Már ha válás után van hova mennetek.
Én szép vagyok :) (feleség)
Megmondom őszintén nagyon kritikus tudok lenni ezügyben és inkább úgy fogalmaznék hogy igényesség! 3-at szültem és vékony vagyok sportolok. Rendben tartom a hajam fogam. Próbalom nem elhanyagolni magam. Nem járok kozmetikushoz manikűröshöz de fontos az igényesség. Ha ehhez szép alsk is arc is járul hozzá az már szerencse
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!