Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mikor fogjátok megunni ezt a sok házasság mizériát?
Én nem tudom, hogy nálatok nőknél ez hogyan van huzalozva, de én egyszer elmondtam a barátnőmnek, hogy addig nincs papír erről, amíg nem akarok. Felfogta egyből.
Most jött haza a húgom az ünnepekre, azt tudni kell róla, hogy már volt két válása, de velünk, a családdal privátban közölte, hogy holnap eljegyzés is lesz. :( Gondoltam, na b+. Újabb válás lesz fél év múlva akkor.
Ezt a habitust én nagyon nem értem. Már kis korában is olyan volt, hogy ha nem hagytam nyerni valamiben, rohant anyuhoz, hogy ő új tesót akar. És a mai napig ugyan ez a természete. Mikor unja/unjátok már meg ezt a fogadom, hogy jóban, rosszban... hülyeséget, ha úgyis rossz esetén egyből váltok? Ez nem visszatetsző számotokra? Azt tudom, hogy neki nem az sajnos.. és még csak azt sem mondhatom el róla, hogy a pénzre menne. A kivarrt rosszfiúk az esetei. Ez egy rémálom, tuti nem megyek el az újabb esküvőjére. Az elsőn sem voltam, mert ismerem, és rossz pasit választott. Be is jött, 2 hónap után már váltak.
Én nem unom meg semmikor. :)
Ha meg általánosan akarsz beszélni a témáról, lehet, nem a húgodat kellene felhozni, mert nagyon nem általános.
Márpedig a 16-nak teljesen igaza van. Itt max te pattogsz és a szövegértéssel is láthatóan neked vannak problémáid, hisz leírod egyetlen nő, a húgod történetét, aki sokadjára házasodik/válik, majd már a fő kérdést is többes számban írod ki, aztán jön a további általánosítás: "Mikor unja/unjáTOK már meg ezt a fogadom, hogy jóban, rosszban... hülyeséget, ha úgyis rossz esetén egyből válTOK? Ez nem visszatetsző számoTOKra?"
Bármennyire is hihetetlen számodra, de nem minden nő válik, majd házasodik pár havonta, ha meg már "mai trend", akkor a férfiak között is bőven vannak olyan delikvensek, akik sokadjára házasodnak, esetleg még gyártanak is mindegyik házasságba 1-2 gyereket... Semmi szükség ezt (is) nemekre, célzottan nőkre irányítani, ugyanis nem csak náluk figyelhető meg ez a jelenség!
9: Nem univerzális.
Én nem is ismerek házasokat.
19: És mégis kik?
A nevét se tudom a szomszédomnak, és köszönésig is 19 év alatt 3x találkoztunk. Fogalmam sincs, van-e barátja vagy férje.
Az pedig biztos, ha tudnám, akkor se írnék neki névtelen leveleket, hogy mi a véleményem erről.
hihetetlen.
17: "De akkor meg minek a fogadalom az oltár előtt?"
Jártam valakivel, lassanként derültek ki a dolgok.
13-asnak is írom, hogy elmagyarázta, mi volt az esküszöveg, és hogy az nem tartalmazza, hogy másik kapcsolata nem lehet.
Ez egy.
Kettő: Elég sokáig analizáltam, minek házasodott akkor, kb. az jött ki, hogy szüksége van erre, hogy a külvilágnak (anyukájának például) hazudhassa a házasságot, meglegyen a látszat.
Én ezt nem értem, de az ő hiedelemrendszere ez.
Valami neurózis és egyéb elmebetegségek, passz.
17: "De akkor meg minek a fogadalom az oltár előtt?"
Egyrészt sokan nem oltár előtt esküsznek, pl. nem is keresztények. Másrészt aki megtévesztésből, egyéb, pl. anyagi érdekekből házasodik, annak már nem kunszt ezt a jelenetet végigcsinálni, elhazudni a közönségnek.
Kérdező egy troll, képtelen felszavazni azokat akik a kérdésére válaszolnak, szerintem az egész kérdésében ez volt a lényegi elem számára: "A kivarrt rosszfiúk az esetei"
Ezt kellett elrejteni valami sztoriban :DDD
Ha a hugod folyton hülyeséget csinál az az ő dolga.Attól még a többi nő nem ostoba.
Ne haragudj,de a kiírásod alapján Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban,jobban járnál ha meg se szólalnál.
Úgy imádok lebszást kapni itt férfiaktól olyan dolgok miatt, amit általuk ismert random nők csináltak.🤩 Intellektuálisam olyan végtelenül szexi amikor valaki képtelen különbséget tenni individuális személyek között, hanem az agya csak általánosításokra képes.
Mellesleg rendszeresen szarnak hugyoznak a házamhoz közeli sikátorba hajléktalan férfiak, szóval ez azt jelenti minden egyes férfi a világon az utcára szokott hugyozni és szarni. (Ha néhány férfi ezt csinálja, akkor minden/a legtöbb férfi ezt csinálja.) Kérdező te mikor fogod megunni hogy az utcára szarj?? Hmmm? Mikor fogod megunnnnnnniiii?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!