Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csajok, mikor fogjátok megunni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mikor fogjátok megunni ezt a sok házasság mizériát?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, hogy nálatok nőknél ez hogyan van huzalozva, de én egyszer elmondtam a barátnőmnek, hogy addig nincs papír erről, amíg nem akarok. Felfogta egyből.

Most jött haza a húgom az ünnepekre, azt tudni kell róla, hogy már volt két válása, de velünk, a családdal privátban közölte, hogy holnap eljegyzés is lesz. :( Gondoltam, na b+. Újabb válás lesz fél év múlva akkor.

Ezt a habitust én nagyon nem értem. Már kis korában is olyan volt, hogy ha nem hagytam nyerni valamiben, rohant anyuhoz, hogy ő új tesót akar. És a mai napig ugyan ez a természete. Mikor unja/unjátok már meg ezt a fogadom, hogy jóban, rosszban... hülyeséget, ha úgyis rossz esetén egyből váltok? Ez nem visszatetsző számotokra? Azt tudom, hogy neki nem az sajnos.. és még csak azt sem mondhatom el róla, hogy a pénzre menne. A kivarrt rosszfiúk az esetei. Ez egy rémálom, tuti nem megyek el az újabb esküvőjére. Az elsőn sem voltam, mert ismerem, és rossz pasit választott. Be is jött, 2 hónap után már váltak.

2023. dec. 25. 05:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos a nők értékét még napjainkban is az szabja meg, hogy elkeltek-e? Persze, mondják, hogy igaza van, miért is kötné le magát, de közben lesajnálják.
2023. dec. 25. 08:16
 12/40 A kérdező kommentje:

#11 biztosan nem ez szabja meg egy nő értékét sem. Csak szerintem kicsit túlgondolják ezt a házasság dolgot. Vagy azt hiszik, hogy ez garancia bármire is, vagy pedig azt, hogy képesek leélni valakivel 50-60 évet. Sajnos nem ez a gyakori. Mert előttünk pár generációval csak egyszer mondtak igent, és az maradt.

Az más kérdés, hogy az utolsó 30 évükben néhányan hozzá se szóltak a másikhoz. Ennek ellenére betartották a jóban-rosszban szöveget.

Én anno falun nőttem fel. A többség idős korban is nagyon szerette a másikat. Nem egy olyan volt, hogy meghalt az egyik, és a másik is követte rá pár hónapra. Akkoriban még volt értelme a házasságoknak.

Manapság szinte csak díszlet, és egy újabb bakancslistás pipa a hölgyek részéről.

Mert azért kevés olyan pasi van, aki ugyan úgy emlegeti, és vágyik erre, mint a nők.

2023. dec. 25. 08:28
 13/40 anonim ***** válasza:
17%
Alapból azt nem értem, aki elvesz egy többször vált nőt (vagy hozzámegy többször vált pasihoz). Mi lehetne ennél nagyobb red flag xD Beszaladni a pofonerdőbe. Én egyszer fogok férjhez menni, de az az egyetlen is lesz, mert nem csinálok segget a számból, annak amit az oltárnál megfogadok, súlya van, ezt felejti el sok ember, már semmi értéke nincs a házasságnak, mert az emberek többsége nem veszi komolyan. Mintha csak az oviban játszanának esküvőset, egyik nap egyik gyerekkel, másik nap másikkal…szomorú, de amíg talál a húgod olyan barmot, aki elveszi, nem is lesz ennek vége.
2023. dec. 25. 08:32
 14/40 A kérdező kommentje:

#13 így gondolom én is.

A hugom felelőtlen, és megint a vesztébe rohan. Nem voltak elegek az eddigi pofonok.

Én csak egyszer fogom kimondani, és az remélem úgy is marad. Ha mégsem, én többet soha esküvőt senkivel.

2023. dec. 25. 08:39
 15/40 anonim ***** válasza:
16%
Amúgy lehet hogy az esküvői szolgáltatók miatt van. Akkora iparág lett már ez, szinte más nem is működik az országban, de ennek akkora a marketingje, meg adja magát hogy díszes csillivilli, csak mint látszik nincs mögötte semmi. Ezzel bepalizzák az embereket, hogy kell az a mindenféle termék szolgáltatás eljegyzés esküvő.
2023. dec. 25. 08:40
 16/40 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem a húgodat baszogatod? Egy nő az életedben csinál valamit, ami kiakaszt, és "miért csináljátok ezt, ti nők?". Nem mersz a húgoddal beszélni?
2023. dec. 25. 08:40
 17/40 A kérdező kommentje:

#16 😄

Látom nem megy a szövegértés, csak a pattogás, kiscsillag.

Ismerem a húgomat, és nincs mit beszélnem vele, mert ő a majd a 10.-dik csalódása után is majd újabbat akar. Ilyen a természete. Azért valahol sajnálom is.

A kérdés pontosan arra irányult, hogy ez sajnos a mai “trend” is, hogy házasság, majd válás pár éven belül. De akkor meg minek a fogadalom az oltár előtt?

De elhiszem, hogy ezt nehéz kihámozni abból a sok-sok dologból, amit leírtam. Nem mindenki tudja értelmezni, ne vedd magadra. 😁

Édes jó istenem, hogy itt mindig az tolja a legnagyobb fikázást, aki nem ért ebből az egészből szinte semmit sem. 😄

2023. dec. 25. 08:53
 18/40 anonim ***** válasza:
14%
#14 van barátnőd? Tetszik a mentalitásod🤣
2023. dec. 25. 08:58
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
#12 Bár egyre több az élettársi kapcsolat, még mindig az a nő ér többet, aki férjhez ment. Ezt nem úgy kell érteni, hogy egyik házasságból ugrál a másikba, mert azt meg ezért ítélik el. De akit a pasija nem vesz el, vagy ne adj isten egyedül él, azt már hibás árunak tartják, ha beismerik, ha nem.
2023. dec. 25. 09:44
 20/40 anonim ***** válasza:
87%
Lófaaszt trend. Imádom, hogy az mondja meg, mi a trend, aki ki sem lép az anyja kisszobájából.
2023. dec. 25. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!