Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a házastársatoknak, ha meggondoltátok volna magatokat egy fontos közös tervvel kapcsolatban magatokat az elmúlt 1 év során, vagy nem arra való tekintettel, hogy (ezt lenn)?
Ez nem olyan megoldhatatlan probléma, szerintem. Beszélgess vele, hogy te megszoktam ezt az életet, beilleszkedtél, ő hogy érzi magát, mennyire ragaszkodik az angol nyelvterülethez. Mik az előnyei, a hátrányai a költözésnek. Ha nem érzed magad majd jól az új helyen, mennyire lenne hajlandó újra visszaköltözni Németországba.
Nem mindegy, hogy mi vár ott titeket: biztos munkahely jó fizetéssel, lakhatás, vagy sok a bizonytalan tényező.
Végül is nem kategórikusan zárkózol el a költözéstől, csak te inkább maradnál. Ha ő mindenképp menni akar, akkor is jó, ha tudja a te véleményed és az érzéseid is.
Attol fugg. Alapbol mindent elmondanek, de. Az en ferjem olyan Merleg, hogy ne higgyunk a horoszkopban, de az archetipus. Azok a nagy ideak, otletek, tervek, amikbe ezerrel beleveti magat, egy ev mulva annyira megvaltoznak, hogy nem hiszi el nekem a sajat szavait, mikor idezem.
Miutan o varosban szeretne elni, azaz csondes faluban, angol szulohazajaban, azaz Spanyolorszagban, Budapesten, esatobbi, mar nem szembesitem olyankor, mikor latom, hogy feszultseget valt ki a tema.
Nagyobb hazat, kisebbet akar, utazni, letelepedni, szoval azt figyelembe veszem, hogy szerintem o mit szeretne, mikozben maga nem tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!