Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondanátok a házastársatokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a házastársatoknak, ha meggondoltátok volna magatokat egy fontos közös tervvel kapcsolatban magatokat az elmúlt 1 év során, vagy nem arra való tekintettel, hogy (ezt lenn)?

Figyelt kérdés
Szóval azért nem muszáj elmondani, mert nem vagytok kifejezetten ellene a tervnek, hisz nem véletlen akartad magad is régen, nagyon jól is elsülhet, minek akkor kedvét szegni valamivel, ami ellen nem is vagy? Csak már nem akarod olyan határozottan, mint régen. Ha lenne lehetőség, mert már ott tartanánk, meglépni a tervet, nem lennék ellene. Csak magamtól már nem is tennék azért, hogy megvalósuljon, mert már nem vagyok ellene sem. Ez így érthető? Olyasmiről van szó, amit vagy meglépsz vagy nem, nincs kettő közti állapot. Hatással van vagy az egész életre, vagy vagy legalábbis pár évre biztosan. Ha menet közben vissza csináljuk, akkor pár év, ha nem, akkor egész élet.
2023. dec. 23. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem olyan megoldhatatlan probléma, szerintem. Beszélgess vele, hogy te megszoktam ezt az életet, beilleszkedtél, ő hogy érzi magát, mennyire ragaszkodik az angol nyelvterülethez. Mik az előnyei, a hátrányai a költözésnek. Ha nem érzed magad majd jól az új helyen, mennyire lenne hajlandó újra visszaköltözni Németországba.

Nem mindegy, hogy mi vár ott titeket: biztos munkahely jó fizetéssel, lakhatás, vagy sok a bizonytalan tényező.

Végül is nem kategórikusan zárkózol el a költözéstől, csak te inkább maradnál. Ha ő mindenképp menni akar, akkor is jó, ha tudja a te véleményed és az érzéseid is.

2023. dec. 23. 18:45
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es, köszi
2023. dec. 23. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Attol fugg. Alapbol mindent elmondanek, de. Az en ferjem olyan Merleg, hogy ne higgyunk a horoszkopban, de az archetipus. Azok a nagy ideak, otletek, tervek, amikbe ezerrel beleveti magat, egy ev mulva annyira megvaltoznak, hogy nem hiszi el nekem a sajat szavait, mikor idezem.

Miutan o varosban szeretne elni, azaz csondes faluban, angol szulohazajaban, azaz Spanyolorszagban, Budapesten, esatobbi, mar nem szembesitem olyankor, mikor latom, hogy feszultseget valt ki a tema.

Nagyobb hazat, kisebbet akar, utazni, letelepedni, szoval azt figyelembe veszem, hogy szerintem o mit szeretne, mikozben maga nem tudja.

2023. dec. 23. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!