Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz hárpia vagyok, ha ilyesmin kiborulok?
Phú, kezet foghatna az én férjemmel.
Igazi Mekk Elek.
Amennyi pénzt már elköltött barkácsolásra, simán vehettünk volna mindenből újat.
Elválnék valahol ezen a ponton, mert a férj egy önző majom, aki inkább játszik a saját életével, semmint szerelőt hívjon.
Oké, felőlem agyonb.hatja magát az árammal, de én ehhez nem asszisztálok semmilyen szinten.
Nem gyzködni próbálnám, meg hatni rá, hanem becsuknám rá az ajtót, és keresnék ÉRTELMES férfit, aki nem egoista, ráadásul kétbalkezes egoista.
15-ös vagyok, ha lepontoznak, az sem érdekel a szomszédunk, kétgyerekes családapát pont így vágta agyon az áram.
Nem kell ide szaki, ő megoldja. Tökéletesen sikerült kiírnia magát az életből, a felesége talált rá.
Én nem akarnék minden nap ezen stresszelni, hogy a hlyéje mikor öli meg magát a hülyesége miatt.
A villanyszerelés tényleg nem vicc.
Ismerősöm csak kórházba került pár napra, mert fürdés közben megrázta a kád (az előző lakó értett a villanyszereléshez), de volt már ilyenből haláleset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!