Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz hárpia vagyok, ha ilyesmin kiborulok?
egy csajt nem hajtunk meg kemény fizikai munkára mert nem olyan a testük és kész.
férjed egy barom hogy veld akarja hordatni a cementes, csempe ragasztó zsákokat nonszensz ilyen terheket egy átlagos vékony csontu nő nem tud csinálni mindenkinek azt kell csinálni amiben jó pl festést rá bíznék az asszonyra de csempézést vakolást betonozást már nem hiszen a női test törékenyebb mint egy férfi ahogy azt a te mellékelt példád mutatja is.
Neked adok igazat, és jobbulást neked! Szerintem a házhoz is hitel kellett volna, és lehet akkor egy nagyobbat tudtatok volna venni, és nem ennyire romosat.
Sajnos sok esély nincs a férjed változására, esetleg ha más családtag beszélne a fejével. Konkrétan kicsinál az ostobaságával. Ráadásul, a sérv helyrehozása, ha nem tb alapon végzik, belekerül pár száz ezerbe, gyógytorna, fiziko. Semmiképp ne műttesd meg!
Ilyen egy f@asz palit, de tényleg..
Elektromos szolgáltatónál dolgozom. A gányolt villamos hálózat csak idő kérdése, és ki fog gyulladni. Jó esetben olyankor, mikor nem vagytok otthon, és akkor csak a ház ég porig. A szolgáltatónak csak a villanyóráig van felelőssége, de ha a belső hálózatot balesetveszélyesnek ítélik, joguk van leválasztani a házat a hálózatról, és csak szabványosítás után kapcsolnak vissza. A házi napelem sziget üzemmódban nem megoldás, ezt már a tapasztalataitokból tudni kell. A tré módon szerelt inverter pedig egy lepukkant mérőhellyel egy időzített bomba. Ha tudnád, mennyi ilyet látok a munkám során. Arról nem is beszélve, hogy a hozzá nem értése miatt akár a csaptelep is feszültség alá kerülhet, te meg elküldöd a gyerekeket kezet mosni vacsora előtt... részletezni nem szeretném.
Csak a kókler villanyszerelése miatt mondom, hogy a férjed kötöznivaló bolond, és ha ennyire hülye, én bizony elhúznék onnan a fenébe gyerekestül.
De aztán még ott a többi szar dolog a házban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!