Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas emberek! Ha egy kereskedelmi csatorna fizetne nektek milliókat, hogy bekamerázzák a lakásotok, és forgatnak egy valóságshow-t a családotokról, akkor belemennétek?
MOndjuk a "milliókat" az elég tág fogalom. Évente kb 5millió profitot termel a háztartásunk, szóval ennek alsóhangon az ötszöröse lenne az, ami egyáltalán elgondolkodtat.
És akkor nézhetnék, ahogy napi 8-14 órát ülök a képernyő előtt egyedül, párom hazajön, eszünk, dumálunk valamit, esetleg elmegyünk dolgunkra, aztán alszunk. ELképesztően izgalmas lehet :D Még én se néznm vissza.
Tényleg kérdés, hogy mennyit fizetnének és ezért mit kéne csinálni.
Szerintem egy olyan 50 milliónál még nem érezném komfortosnak az ügyet, 100 milliónál már komolyan elgondolkodnék. De én itthon vagyok cseden, nekem ez extrán szívás, szóval nem csak este 1-2 órát kellene viselkednem és sok mindenbe bele lehetne kötni, amit csinálok, nem szívesen publikálnám, hogy mikor kelünk, mennyire nincs napirend, hogy egész sokat telefonozok stb.
Az első valóságshow-k (pl. a 2002-es Big Brother) is forgatókönyv alapján készült, vagy az igazi volt?
Vagy az összes valóságshow megrendezett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!