Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házimunka felosztása, ahol a feleség otthon van a kétéves gyerekkel? Nálatok hogy ment? Jogosan várja el a feleségem, hogy fele arányban besegítsek?
Amíg a gyerkőc kicsi volt addig tök jogosan próbáltam kivenni a részemet a házimunkából, hogy ne maradjon rá egyedül a sok feladat.
Most viszont úgy érzem rám ragadt a dolog és az hogy besegítettem, elvárássá vált.
Főzök heti 2-szer, minden este rendet rakok, a konyhában is, heti 2-3-szor megyek bevásárolni hazafele. Hétvégén kb együtt takarítjuk a lakást.
Azt mondja, hogy semmi ideje marad saját magára, pedig szoktam a gyerekre vigyázni, heti 2-szer megy edzeni, és kb kéthetente a barátnőivel is találkozik, de felőlem mehetne gyakrabban is, szóval ez se rajtam múlik.
"De a gyerekfelügyelet 0-24 munka"
Mindekitől, aki erre hivatkozik, elvenném az internetet meg tv-t, munkaidőben akkor Facebook meg netflix se legyen. Lenne sipákolás.
"Mindekitől, aki erre hivatkozik, elvenném az internetet meg tv-t, munkaidőben akkor Facebook meg netflix se legyen. Lenne sipákolás."
Ez egy jó komment. 3 gyerekes anyuka ismerősöm állandóan rinyál, hogy semmi szabadideje nincs, de azért a netflixes sorozatokat kívülről tudja, bármit említek azt ő is látta, és nem egy-két filmről beszélek hanem 10 évados sorikról is. :D
16.-ra:
Miután KONKRÉTAN megmondta hogy mit kellene még átvállalnod, mondd neki hogy nem! Jó, de ő fogja eltartani a családot, most pedig 2 évig te maradsz otthon a gyerekkel.
Lenne sipákolás!
De amúgy meg erre való az ismerkedés, hogy kiszűrd a selejtes nőket! Számtalan retek megvezetett már engem is hogy gyereket akar tőlem, közben meg haszontalan volt az összes a mostani előtt!
Nem kell túlórázni, hanem haza kell menni a családodhoz! KEzdőik itt, és igen, ALAP, hogy elvégzed a házimunka rád eső részét.
Vagy szerinted ő otthon csak körmöt reszel és ücsörög a kanapén, míg te dolgozol???
Szerencsétlen nő.
Nőtől függ.
Van aki nem bír meglenni egy helyben. Bezárva erzi magát.
Nem mindenki bírja mert szorong tőle. Van ilyen es nem kell elítélni különbözőek vagyunk.
Beszelgessetek es beszeljetek meg ti.
Kívülállókent mondhatunk barmit de különbözőek vagyunk, és más más eletszituaciok vannak.
Ami nekem jó, lehet neked nem stb.
2 éves gyerek nagyon sok energiát kivesz ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!