Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elengedjem a feleségem egy alkalomra egy lánnyal?
"Ha jól csinálod akkor te sem maradsz ki"
Hülyeség... Én is lehet, hogy kipróbálnám nővel, de a hármas gondolata is undorító a számomra.
Mi az, hogy elengeded? Mi ő kutya?
Ha akar megcsal. Egyébként nektek való a nyitott kapcsolat.
Szívesen. (:
Volt egy exem, akit nagyon izgatott a gondolat, hogy valaki mással legyek. Folyton rá akart beszélni, hogy regisztráljunk egy szexpartner kereső oldalon és írogassak férfiakkal, ismerkedjek, hátha találok valakit, akivel lefeküdnék. Mivel nem voltunk őrülten szerelmesek egymásba, hosszas győzködés után belementem. Nagyon hamar meg is ismertem valakit, akihez vonzódni kezdtem. Az ex állandóan mondogatta, hogy menjek és találkozzak vele, majd a találkozók után imádta hallgatni, hogy mi volt a randin (az első pár randin csak sétáltunk, beszélgettünk, a negyedik randin csattant el az első csók). Aztán úgy alakult, hogy az ötödik randin felmentem a férfi lakására és ott töltöttem az éjszakát. Mivel nem éltünk együtt az exemmel, úgy voltam vele, nem sietek haza, úgyis otthon van, a saját otthonában. Onnantól kezdve, hogy lefeküdtem a másik férfival, teljesen megváltozott a viselkedése. Kifordult magából, már nem találta izgalmasnak, kitört belőle a féltékenység, holott pont ő volt, aki hónapokig bátorított, hogy csináljam, mert izgatja. Azt mondta, sosem gondolta, hogy ezt fogja kiváltani belőle, ha lefekszem mással.
Nos, kedves kérdező, ha nálunk, ahol nem volt olyan komoly a kapcsolat, így megingatta a dolgokat, szerinted egy házasságban, ahol már két gyerek is van, milyen problémákat fog ez okozni? Vannak dolgok, amikre nem lehet előre felkészülni és amíg nem voltál ilyen helyzetben, nem is tudhatod, milyen hatással lesz a házasságotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!