Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férj? 43n 47f
Mi lenne a véleményetek ha a férjetek ilyen lenne?
Külsőre nincs vele probléma, ápolt, jól öltözködik. Vezető beosztásban dolgozik, anyagi problémák nincsenek. Diplomás. A munkája miatt sokat utazik, gyakran nincs otthon. Amikor otthon van segít mindenben, de van amikor noszogatni kell. Fáradságra hivatkozva sokszor passzív a családi programokat tekintve, nekem kell mindent szervezni, amikor ott van, gyakran nem lelkes. Amikor már hetek telnek el szex nélkül, a passzivitása emelkedik, arra hivatkozik hogy úgy érzi csak házmesternek kell, ezért már jelentkeznek nála a besértődés jelei.
Amit elismerek nála az az, hogy tényleg fáradt, de akkor miért nem alszik napközben amikor otthon van, mi meg nem(én és a gyerek). Van amikor 2 nap alatt 8 órát vagy kevesebbet pihen, aztán több száz km-t utazik.
Nincs szín az életünkben, ő meg nincs azon hogy legyen.
Vélemények?
A túlhajszolásból és a folyamatos baszogatásból amit adsz neki depressziós.
Kiégés jelei mutatkoznak nála, amelynek része a depresszió, hogy egy nagy nullának érzi magát és hiába feküdne le pihenni akkor is ki van merülve testileg/lelkileg egyaránt.
Pszichológiai segítséget kellene kérnie és nyugis állapotot teremtenie neked.
Minél jobban nyaggatod annál inkább mélyebbre kerül.
Megértésre van szüksége tőled.
Úgy érzed leszar? Miért nem beszélgetsz el vele?
Egyáltalán honnan szeded,hogy neki fáradtan van kedve mászkálni állandóan?
Házmesterként érzi magát melletted. Szerinted indokolatlanul?
Vedd már észre magadat!
Nekem az lenne a véleményem, hogy nagyon komolyan leülnék vele beszélgetni arról, hogy váltson munkát vagy pozíciót cégen belül.
Ez így ugyanis egyenes út ahhoz, hogy 60 éves kora előtt feldobja a talpát. Nem tudom milyen munka ez, de ez még fiatalon is fárasztó, ebben a korban meg pláne. Ha meg van már az anyagi biztonság és te is dolgozol, akkor érdemes lenne váltania, mert így veletek sem tud elég időt tölteni, ő sem élvezi, egészségét és családi életét is tönkre teszi.
A többi csak tünet, és sajnos érthető, még ha némelyik aspektusa valóban nem családkompatibilis is. Mondjuk hogy 2 napra megfőz az pont jó szerintem, engem az jobban aggasztana, hogy nincsenek közös programok. Gyerek(ek) van(nak)? Mennyi idősek?
Szerintem ez nem párkapcsolati kérdés.
Emberünknem work-life balance problémája van. Ha ez nincs meg, hiába beszélgetsz vele a párkapcsolatról, egyszerűen nincs rá kapacitása.
Vagy egy szemléletváltás kell neki a munkában, vagy egy másik munka ahol a npai 8 órán túl nincs kötelezettsége, utazási idő minimális és ennyi. Sokkal többet adna neki egy ilyen hely, még ha pénzt kevesebbet is. Lényegében... életet adna neki, mert amit most cisnál, az csak zombulás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!