Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér egy házasságba vagy èn fújom fel feleslegesen?
Hát nem kell az ő jóváhagyása, azt veszel, amit akarsz a lakásba.
De ha valamihez az ő energiája is kellene, azt nem fogod tudni vele megvalósítani.
Ha neki elég az annyi, nincs is miért többet keresnie, főleg ha tetszik neki a munkahely.
Nem, nem volt mindig ilyen. Én nem kérem, hogy dolgozzon többet. Lenne egy olyan lehetősége, hogy ugyanezt a munkát ugyanilyen időbeosztásban csak máshol végezné és több pénzért... nem akarja vállalni. Egyébként igen, a szomszéd miatt is el akarok költözni mert mindenbe beleköt. Panelban lakunk és mindenért is szól. Ne beszélgessünk, ne járkáljunk, ne engedjem a vizet. stb. Így nem lehet èlni...legalábbis én nem tudok.Minden nap gyomorgörcsöm van, hogy ma mibe fog belekötni.
Nem, sajnos nem elég ami van mert szeretnék egy élhetőbb, nyugodtabb életet.Persze, lehet, hogy neki elég ami van de gyerekeket is nevelünk és szeretném ha nekik kicsit jobb èletük lehetne mint pl nekem volt és nem ártana ha lehetne tartalékunk bármilyen esetre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!