Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem sztriptíz bárba kidobó és nálam ez szakító ok de nem hajlandó ott hagyni a helyet évek után sem miattam Ti elviselnétek? Fogadjam el a házasságunk érdekében?
Oké, kérdések!
- Minek kezdtél vele?
- Minek vagy vele?
- Ha kilép, miből éltek?
- Gondolod, hogy az ottani csajok leállnak egy csöves, izomagyú kidobóval?
- És mit dolgozhat, ahol nincsenek csajok? Mert követve a logikádat, buszsofőr pasi sem jó neked, sem TAXIs, sem kórházi doki, sem tanár, sem...
Buszon vigyázok rá kedves utolsó mielőtt arra ugranál!! Reggeltől estig vele vagyok!!! Csak hétvégén megy el a bárba de eldöntöttem megyek oda is vele és vigyázok rá!
Mindenkinek szép estét!!
12.
Szépen beszélj! Mellesleg buszsofőrként lehet igazán csajozni!
Buszsofőr az még jobb. Kb ugyanaz...
Amit nem értek és szerintem a férjed sem, hogy eddig nem volt gondod a munkájával? Akkor most mi a baj? Én pl a kapcsolat elején már tudom, hogy mi az, ami nem fér bele, vagy nem fog beleférni, ha komolyabbra fordul. Ennek tudatában döntök a kapcsolatról még az elején. Te miért nem gondolkodtál egy lépéssel előre??
De most őszintén.
mégis mit vársz egy olyan f.szitól aki szeretőt tart.
Saját magad vermét ástad meg.
16. DE HOGY VIGYÁZOL??? Hogy vagy vele mindig????
Mondom én, BV-sek vagytok, és feketén, zsebre portázik a pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!