Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha elmondaná a férjed, hogy elkezdte izgatni a?
Világ életében féltékeny típus volt, egészséges mértékben, de valamiért 30 felett, 2 gyerek mellett elkezdte izgatni a gondolat, hogy bevegyetek harmadiknak egy férfit. Vagy akár kettesben is lehettek a férfival.
A lényeg, hogy őt az kezdte el izgatni, hogy mással is vagytok.
A témában teljesen szabad kezet ad.
Hát igen. Ezt írhatta akár a férj is.
Meg mi van, ha 2 gyerek ide vagy oda jó ürügy lenne a férjnek a válláshoz egy kreállt hűtlenség?
De vegyük úgy Kérdező, ahogy te vagy a feleség, és úgy tuti ahogy írtad.
A választ elsősorban neked kell tudnod erre.
Ha eljatszottal gondolatban ezzel a lehetőséggel tetszett, izgazott e téged is? Úgy jön le, igen.
Akkor a férjeddel beszélj erről. Ezt hogy gondolta?
És persze ha belemennél, csakis azért mert ő szeretné. Hogy a kedvében járj.😊
Én is egy ilyen férj vagyok, aki nagyon szeretne ha mással szexelne a felesége...
Szeretném végignézni ahogy mas férfival van. Nekünk is van gyerekünk.
Az én feleségem nagyon jól fogadta, és beleegyezett a dologba 🙂 Alig várom hogy összejöjjön.
Ha szeretnél kérdezni, írj nyugodtan.
36 F
Ugyan sztem nagyon izgalmas lenne végignézni ahogy mással szexel a feleségem.
Főleg hogy más férfival még nem volt sosem.
Megérdemel egy kis változatosságot 🙂
Persze keserédes élmény lesz, fájni is fog nekem, de nagyon izgalmas !
Milyen laza a kérdező😅😅
De csak mert a 3. Nem nő lenne… Akkor máshogy vélekedne…
Nem vagyok se férj, se feleség.
Azt viszont továbbra is nevetségesnek tartom, hogy azért mert ennyit mond a férj, elválni.
Eléggé bolondos az ilyen.
Nos lehet újat mondok, de senkit nem érdekel, hogy te mit tartasz nevetségesnek és mit nem. Te kérdeztél, mi válaszoltunk.
A szavaknak súlya van, ha a férjem ilyen ötlettel állna elő nekem, akkor elgondolkodnék, hogy miért és egyáltalán hogy jutottunk ide, honnan jött ez neki és nem mellesleg meglehetősen kiábrándulnék belőle.
Az miatt elválni, hogy elmeri mondani a titkos vágyát?? Jaj, ne legyetek már szent fazekak. Pont az a jó, ha tabuk nélkül mernek beszélgetni.
Amúgy nő vagyok, de én sem mernék belemenni. Egyszerűen szégyelném magam a párom előtt abban a szituációban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!