Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a pénzét?
3 éve vagyunk házasok és összességében jól megvagyunk, boldog vagyok vele. A pénzt én kezelem, én vásárolok és fizetem a rezsit, stb, szerintem ő azzal sincs tisztában, hogy pontosan mennyi pénzünk van a számlánkon, mert nem érdekli. Ha például új cipőt szeretne, akkor is nekem szól, hogy vegyem meg neki, mert nem szeret vásárolni. Mindez nem azért alakult így, mert elvenném a pénzét, hanem ő egyszerűen csak nem akar ezzel foglalkozni. Van egy bankkártyája, amire a fizetést kapja, de azt is én kezelem.
Tavaly találtam a garázsban 300e Ft készpénzt, gondosan elrejtve, de soha nem szóltam neki, hogy véletlenül megtaláltam. Ez időközben havi 30-40 ezerrel gyarapodott, de fogalmam sincs róla, hogy honnan van a pénz. Az egyetlen hobbija a motorozás, és idén nyáron feltünt, hogy új gumikat vett a motorra, de nekem nem szólt róla, pénzt sem kért. Egyből gondoltam, hogy ezt biztos a dugipénzéből vette, és bizony 200e hiányzott a kasszájából. Megnéztem a gumi típusát és rákerestem a neten, kb 180 ezerért kapható webshopokban.
Soha nem volt közöttünk vita tárgya a pénz, nem tiltottam meg neki, hogy vegyen magának ezt-azt, épp ezért nem értem, hogy miért titkolózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!