Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan házasság, ahol pl. az egyik fél nem boldog, de titkolja?
Úgy értem, hogy úgy titkolja, hogy kitartóan másba menekül.
Pl. imádja a gyerekét és inkább vele van, vagy a munkájába menekül. Keres hobbit, leköti magát.
Engem speciel az érdekelne, hogy így el is hiteti néha magával az ember, hogy ő tulajdonképpen boldog?
Mert napközben munka, gyerek, utána pihenés, pároddal pont elvagytok.
De mikor egyedül maradsz néha, vagy éjszakánként, akkor beléd hasít, hogy nem a párod az igazi?
Most nem feltétlen arra gondolok, hogy találkoztál mással, de ez is érdekel persze.
Szóval, hogy kifelé évek óta mosolyogsz, senki nem mondaná meg, hogy te tulajdonképp csak elfogadod ezt így, és bár szereted a párod, nem bántanád meg, de rég nem őt érzed megfelelő társnak.
Pl. nincs sok közös beszéd téma, kevés szex, feszültségek, elhidegülés, vagy unalom.
Igen, elég hülyén tettem fel, lehet a kérdést.
Inkább arra gondoltam, hogy hosszú távon hogy lehet úgy élni, hogy önmagadat megtagadod. Pláne, ha még el is kell hitetned a környezeteddel, hogy te aztán boldog vagy.
4 Ha a leírásom alapján nem tiszta, akkor nem tudok mit mondani.
Nem, nem lenne. Ennél jobb már senkivel sem lenne. Teljesen természetes az érzelmi elhidegülés, társas magány...
5 Nyilván vannak menthető kapcsolatok, és fontos a kommunikáció.
De lássuk be, azért a házasságok jó része nem azért romlik meg, mert nem beszéltek eleget, vagy nem tettek eleget.
Egyszerűen csak ha belefeszülnek sem lesznek egymásnak teremtve. Sokan x év házasság után kezdik felimerni, hogy a párjuk nem az igazi.
Ezen nem lehet már csak elkenni dolgokat, de nem szépre kihozni
És szerintetek ilyen ember általában nő vagy férfi?
Melyik nemre jellemzőbb, hogy tűr és fejet hajt és fű alatt közlekedve él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!