Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolja a pénzét?
3 éve vagyunk házasok és összességében jól megvagyunk, boldog vagyok vele. A pénzt én kezelem, én vásárolok és fizetem a rezsit, stb, szerintem ő azzal sincs tisztában, hogy pontosan mennyi pénzünk van a számlánkon, mert nem érdekli. Ha például új cipőt szeretne, akkor is nekem szól, hogy vegyem meg neki, mert nem szeret vásárolni. Mindez nem azért alakult így, mert elvenném a pénzét, hanem ő egyszerűen csak nem akar ezzel foglalkozni. Van egy bankkártyája, amire a fizetést kapja, de azt is én kezelem.
Tavaly találtam a garázsban 300e Ft készpénzt, gondosan elrejtve, de soha nem szóltam neki, hogy véletlenül megtaláltam. Ez időközben havi 30-40 ezerrel gyarapodott, de fogalmam sincs róla, hogy honnan van a pénz. Az egyetlen hobbija a motorozás, és idén nyáron feltünt, hogy új gumikat vett a motorra, de nekem nem szólt róla, pénzt sem kért. Egyből gondoltam, hogy ezt biztos a dugipénzéből vette, és bizony 200e hiányzott a kasszájából. Megnéztem a gumi típusát és rákerestem a neten, kb 180 ezerért kapható webshopokban.
Soha nem volt közöttünk vita tárgya a pénz, nem tiltottam meg neki, hogy vegyen magának ezt-azt, épp ezért nem értem, hogy miért titkolózik.
20, az oké, hogy összefusizza magának... de... miből?
Mert a szövegből eléggé az derül ki, hogy a kérdező nem tud róla, hogy a párjának lenne mellékállása vagy magánmunkája.
Nem a saját pénz a kérdés, hanem az, hogy honnan szerzett százezreket kp-ban.
Hogy mibol ennek ezer oka lehet. Jatt, kp-s kulonmelo stb.
Nem egyedi eset, ha valakinek epp olyan munkaja van
23, senki nem állította, hogy egyben rakta össze.
22, yep. De mennyire reális az, hogy valakinek a párja akivel együtt él régóta, kezeli kb az életét, az nem tud arról, hogy van mellékmunkája?
Pont ezaz. Ha olyan a munkája, akkor van ilyen munka, ja. De akkor arról általában tudni is lehet.
"A pénzt én kezelem"
Hát ez az. Milyen pénzt?
Kinek a pénzét?
Enyém, tied, titkos?
Ez így nagyon nem OK.
De ha nem szólsz és nem kérdezel rá, sose fogod megtudni, és csak gyűlik a rossz érzés.
20!
Nagyon jól teszi a kérdező, hogy nyitva tartja a szemét. A telójaba is joga van belenézni. Ha nincs titkolni való, akkor nincs kiakadás belőle, csak akkor kezd el a másik felhaborodni meg méltatlankodni, ha rejteget valamit.
Ha ebben titkolózik, akkor még vajon miben...? Én alaposan a körmére néznék. Lehet van külön bankszámlája is, amiről nem tudsz.
Mennyi beteg no van itt (is) tisztelet a kivetelnek.
Miert kell eltitkolnia? Mert akar egy kis mozgasteret egy kis szabadsagot maganak. Nem megcsalta, elqrvazta….
Ha nem titkolta volna el, azt is elvette volna az asszony.
Nok szerintetek a hazassag az valami olyan rabszolgasag, ahol a pasinak egy onallo kulon gondolata se lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!