Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy adott kerdesben nem ugy dontok ahogy a felesegem javasolja akkor egybol elojon a "nem hallgatsz ram". De attol ez meg nem jelenti,hogy igaza is lenne egy adott kerdesben. Vagy tevedek?
Pelda,
Elromlott a szamitogep. Neha bekapcsol,neha nem.
-Szerintem azonnal szerelo
-Szerinte akkor ha majd egyatalan nem kapcsol be
De volt meg hasonlo a nyaralas kivalasztasaban, haz felujjitas-muszaki kerdeseken, vagy akar amikor az autoval volt gond es szerelohoz kellett vinni.
A számítógéphez még addig hívjatok szerelőt, amíg néha bekapcsol, mert utána már lehet, hogy az összes adatot, amit tároltok rajta, bukni fogtok. A helyedben mindent lementenék a gépről egy külső adattárolóra. Az pedig nettó hülyeség, hogy várjuk meg, míg teljesen tönkremegy, ilyet még életemben nem hallottam. Lehet, hogy most még viszonylag baráti áron orvosolható a probléma, de később már mélyebben zsebbe kell nyúlni.
42/N
Sinkovits Imre hangján Törpapa a Teletranszporttörp játékban:
"NEM HALLGATSZ RÁM?! Azt mondtam ugorj!!!" (a képet árnyalja a kicsivel később elhangzó "Bocsánat, itt hagylak, elkészült a málnapálinkám" szöveg)
Ez házasság elott nem ugyanigy volt? Te vagy a csicska gondolom elso naptol.
Azert irtad ki hogy legyen mit kerdezned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!