Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy felesegem akivel 4 eve vagyunk egyutt es van egy eves gyerekunk ,felesegem megmondta hogy nem erezz utanam mint az elejen de o nem szeretne elhagyni? Tovabbi lent?
Hát akkor van a számodra egy jó és egy még jobb hírem.
A jó hír az, hogy ezeken nem különösebben nehéz változtatni.
A még jobb hír az, hogy a feleséged elkötelezettsége is látszik, hiszen segítséget akar kérni, és kijelentette, hogy esze ágában sincs elhúzni. Ezek alapján ő megoldandó problémát, és nem a világ végét látja maga előtt.
Ok, amikor ezt olvastam a betegséget még nem olvastam. Az nehezebb ügy, én a romantika-odafigyelés-saját magadra figyelésre írtam.
Így is áll az üzenetem, csak nem bagatellizáltam volna.
Semmi problema, igen sajnos ez is kozre jatszik az egesz viselkedesemben sajnos nagyon nehez massal megertettni mit is erzek,
Megyek MRI-ra.
"Sajnos a romantika hianyzott a kapcsolatbol es nem figyeltem annyira ra miota megszuletett a gyerekunk es magamat is kicsit elhanyagoltam"
"Es sajnos 2,5 honapja van egy betegsegem amivel szedulok"
Hmm, és ez menntiben mentegetõzés? Mert 2.5 hónap az azért annyira nem hosszú idõ ebben a viszonylatban, másrészt meg ha akarsz, azért tudsz olyan romantikus gesztusokat tenni, ami esetén a szédülés nem probléma.
Mondok példákat:
-Ha te nem tudsz fizikailag segíteni otthon, lehet megoldás lenne heti egyszer egy takarítónõt hívni, 1-2 órára, hogy a feleségednek kicsit levegye a terhet a válláról.
-Vegyél neki virágot, valami szép fehérnemût, egy pici csokit, valamit amit szeret. Nem kell ennek hatalmas gáláns gesztusnak lennie. Pl egy szál fréziát a legtöbb virágbolt simán tart, vagy ha pl a boltban látsz egy kis kocka marcipános csokit (nem tom mi a neve), azt.
-Valami olyan randit, aminél nincs ott a gyerek. Az egyévest már le lehet adni a nagyszülõknél, ti meg elmentek moziba. Ott csak ülni kell.
-Adj neki lehetõséget, hogy kicsit maga legyen, gyerek nélkül. Egy ennyi idõs gyerek szinte állandóan kapaszkodik az anyukájába a ragaocsos kis kezével, pakol, mászna minden felé. Néha jót tenne, ha a feleséged kicsit kapna egy szusszanásnyi nyugamat, mert ez javítani fog a kettõtök viszonyán is.
szerintem meg helyre hozhato, ha nem lennne akkor azt mondana, hogy tuti elhagy... dolgozzatok rajta.
tudod mitol szedulsz? mondtak a lehetseges okait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!