Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van egy felesegem akivel 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy felesegem akivel 4 eve vagyunk egyutt es van egy eves gyerekunk ,felesegem megmondta hogy nem erezz utanam mint az elejen de o nem szeretne elhagyni? Tovabbi lent?

Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 09:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a romantika hianyzott a kapcsolatbol es nem figyeltem annyira ra miota megszuletett a gyerekunk es magamat is kicsit elhanyagoltam
2023. okt. 19. 10:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Es sajnos 2,5 honapja van egy betegsegem amivel szedulok jarom az orvosokat hogy megoldast talaljanak nagyon nehez odafigyelnem ez sajnos nem jokor jott...
2023. okt. 19. 10:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor van a számodra egy jó és egy még jobb hírem.

A jó hír az, hogy ezeken nem különösebben nehéz változtatni.

A még jobb hír az, hogy a feleséged elkötelezettsége is látszik, hiszen segítséget akar kérni, és kijelentette, hogy esze ágában sincs elhúzni. Ezek alapján ő megoldandó problémát, és nem a világ végét látja maga előtt.

2023. okt. 19. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ok, amikor ezt olvastam a betegséget még nem olvastam. Az nehezebb ügy, én a romantika-odafigyelés-saját magadra figyelésre írtam.

Így is áll az üzenetem, csak nem bagatellizáltam volna.

2023. okt. 19. 10:14
 15/21 A kérdező kommentje:

Semmi problema, igen sajnos ez is kozre jatszik az egesz viselkedesemben sajnos nagyon nehez massal megertettni mit is erzek,

Megyek MRI-ra.

2023. okt. 19. 10:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nehez most nekem ezeket megoldanom hogy kozben problemam van de mindent megteszek.
2023. okt. 19. 10:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Koszonom ez jol ezett hogy te is ugy latod hogy javithato!
2023. okt. 19. 10:20
 18/21 anonim ***** válasza:

"Sajnos a romantika hianyzott a kapcsolatbol es nem figyeltem annyira ra miota megszuletett a gyerekunk es magamat is kicsit elhanyagoltam"

"Es sajnos 2,5 honapja van egy betegsegem amivel szedulok"

Hmm, és ez menntiben mentegetõzés? Mert 2.5 hónap az azért annyira nem hosszú idõ ebben a viszonylatban, másrészt meg ha akarsz, azért tudsz olyan romantikus gesztusokat tenni, ami esetén a szédülés nem probléma.

Mondok példákat:

-Ha te nem tudsz fizikailag segíteni otthon, lehet megoldás lenne heti egyszer egy takarítónõt hívni, 1-2 órára, hogy a feleségednek kicsit levegye a terhet a válláról.

-Vegyél neki virágot, valami szép fehérnemût, egy pici csokit, valamit amit szeret. Nem kell ennek hatalmas gáláns gesztusnak lennie. Pl egy szál fréziát a legtöbb virágbolt simán tart, vagy ha pl a boltban látsz egy kis kocka marcipános csokit (nem tom mi a neve), azt.

-Valami olyan randit, aminél nincs ott a gyerek. Az egyévest már le lehet adni a nagyszülõknél, ti meg elmentek moziba. Ott csak ülni kell.

-Adj neki lehetõséget, hogy kicsit maga legyen, gyerek nélkül. Egy ennyi idõs gyerek szinte állandóan kapaszkodik az anyukájába a ragaocsos kis kezével, pakol, mászna minden felé. Néha jót tenne, ha a feleséged kicsit kapna egy szusszanásnyi nyugamat, mert ez javítani fog a kettõtök viszonyán is.

2023. okt. 19. 16:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg helyre hozhato, ha nem lennne akkor azt mondana, hogy tuti elhagy... dolgozzatok rajta.

tudod mitol szedulsz? mondtak a lehetseges okait?

2023. okt. 19. 16:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első 1 év a legnehezebb egy baba születése után. Teljesen normális h úgy érzi eltávolodtatok. Én ezt már 3x megéltem de mindig egymásra találtunk. Menjetek el közös programokra elevenítsétek fel a közös romantikus pillanatokat amikir megismerkedtetek. Hudd el jobb lesz. Egy baba nagy változás.
2023. okt. 19. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!