Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságkötés után megváltozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságkötés után megváltozik egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Eleinte amennyire vágytam erre, már mint hogy a barátom elvegyen, de most már nem annyira, mert félek el fog sikkadni a kapcsolatunk, és jelenleg arra se vágyok, hogy gyerekem legyen.

Mármint attól félek, hogy a kapcsolatunk uncsi lesz.

A social media-ban is látok egy pár érdekes példát. Mintha egy csettintésre megváltoznának a kapcsolatok házasságkötés után.

Tehát hogy a házasságkötés előtt nagyon mennek a szerelmes, közös képek élményekkel stb. Majd a házasságkötés után, mintha visszavennének a posztokból, és vagy magukról tesznek ki képet, vagy a gyerekükről.

Van egy ismerősöm, aki annyira vágyott arra, hogy pasija legyen, hogy mindig szomorú idézeteket posztolt, aztán mikor lett pasija, akkor a pasival együtt posztoltak, teherbe esett, majd a házasságkötés is megtörtént. De az esküvő óta csak a gyerekről, vagy magáról posztol.

Szintén egy másik ismerősöm, aki állandóan azt osztotta meg, hogy melyik napon lesz az esküvője, aztán az esküvő után kirakta a felvett nevét, majd 1 hét múlva ki is törölte, és a férje is levette, hogy vele házas.

De olyan pasit is láttam már, aki házas, de semmi nincs kint neki a családjáról.

Én mindig azt gondoltam az esküvő után egy kapcsolat, jobb, érdekesebb lehet.

2023. okt. 18. 18:13
1 2
 11/14 MolotovPunk ***** válasza:
Sokaknál megváltozik, így vagy úgy, főleg miután gyereke lesz egy nőnek. Valakik pedig később el is válnak. Valahol a kevesebb szex az oka annak, valahol a megcsalás. Nekem két férfi barátom van, aki 30+ korosztályú és néhány éve elvált, fizetik is a gyerektartást. Manapság sok házasság végződik válással, vagy megcsalással. Az egyik ismerősömnél az volt a sztori, hogy pár év házasság után a nő többször csalta a férjét, míg ő dolgozott, később lebukás után ez kiderült. Válás lett a vége.
2023. okt. 18. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
"Sokaknál megváltozik, így vagy úgy, főleg miután gyereke lesz egy nőnek." De jó, akkor a férfinak nem is lesz gyereke???
2023. okt. 19. 06:05
 13/14 MolotovPunk ***** válasza:
12/ A férfinak is lesz, de legtöbb esetben a férfi dolgozik és a nő marad otthon a gyerekkel és ő neveli a gyereket, tehát a férfi lesz a kenyérkereső.
2023. okt. 19. 11:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk jobb lett a kapcsolatunk a házasságkötés után.
2023. okt. 22. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!