Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmúlt 13 évben a magyar kormány intézkedései (pl. a családtámogatásokkal) több vagy kevesebb párkapcsolatot, majd házasságot hozott létre?
Nem vagyok frusztrált köszönöm!
A kérdés igenis erről szól, valamint mi másról lenne szó, mint férfi női kapcsotokról? A házasságnak mi értelme gyermekvállalás nélkül?
Az emberek nagy többségének régen a családalapítás volt az élete. Az hogy most ez megváltozott, leírtam hova vezet.
Szerinted bármire amit te átlag emberként a jelenben teszel pl 100 év múlva ki fog emlékezni, ÉS a fontosabb kérdés LESZ-e egyáltalán aki fog tudni rád emlékezni? :)
Egy állat élete az ösztönökről szól, ami pont erről szól :)
Valóban, a kérdés a férfi-nő kapcsolatokról szól.
De ettől függetlenül nekem nincs bajom a melegekkel sem, tiszteletben tartom őket is.
Viszont ha jól tudom, ők a magyar törvények szerint nem házasodhatnak, nem vállalhatnak gyereket, tehát egy meleg pár családtámogatásra sem jogosult.
"ÉS a fontosabb kérdés LESZ-e egyáltalán aki fog tudni rád emlékezni? :)"
Halálig után még 100 év sem telik el, es egyetlen ember sem lesz, akivel csak egy évet is éltel együtt. Nemhogy emlékezzen rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!