Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az elmúlt 13 évben a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elmúlt 13 évben a magyar kormány intézkedései (pl. a családtámogatásokkal) több vagy kevesebb párkapcsolatot, majd házasságot hozott létre?

Figyelt kérdés
Vagy ugyanolyan minden ez ügyben, mint 2010 előtt?
2023. okt. 10. 06:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagyok frusztrált köszönöm!

A kérdés igenis erről szól, valamint mi másról lenne szó, mint férfi női kapcsotokról? A házasságnak mi értelme gyermekvállalás nélkül?

Az emberek nagy többségének régen a családalapítás volt az élete. Az hogy most ez megváltozott, leírtam hova vezet.

Szerinted bármire amit te átlag emberként a jelenben teszel pl 100 év múlva ki fog emlékezni, ÉS a fontosabb kérdés LESZ-e egyáltalán aki fog tudni rád emlékezni? :)

Egy állat élete az ösztönökről szól, ami pont erről szól :)

2023. okt. 10. 13:13
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
31, hát javaslom mielőtt kijelentéseket teszel férfi-női kapcsolatról és házasságról, előbb próbáld ki őket.
2023. okt. 10. 13:31
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell elsni a statisztikákat.
2023. okt. 10. 13:54
 34/36 A kérdező kommentje:

Valóban, a kérdés a férfi-nő kapcsolatokról szól.

De ettől függetlenül nekem nincs bajom a melegekkel sem, tiszteletben tartom őket is.

Viszont ha jól tudom, ők a magyar törvények szerint nem házasodhatnak, nem vállalhatnak gyereket, tehát egy meleg pár családtámogatásra sem jogosult.

2023. okt. 10. 13:54
 35/36 anonim ***** válasza:
79%
Növekedve lassult: azaz volt 1-2 egyed, aki csakis az ingyenpénzért, a társadalmi eltáartás miatt bevállalt egy xar házasságot+X kölyköt, de ezek szét is mentek. Így értem a növedeve lassulást. A+i +ként megjenet, az el is ment mínuszként.
2023. okt. 10. 17:35
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

"ÉS a fontosabb kérdés LESZ-e egyáltalán aki fog tudni rád emlékezni? :)"

Halálig után még 100 év sem telik el, es egyetlen ember sem lesz, akivel csak egy évet is éltel együtt. Nemhogy emlékezzen rád.

2023. okt. 10. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!