Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmúlt 13 évben a magyar kormány intézkedései (pl. a családtámogatásokkal) több vagy kevesebb párkapcsolatot, majd házasságot hozott létre?
20, egyébként miért a muszlimoktól és feketéktől tartasz?
A kormány épp Magyarország lakosságának 5%-al megegyező mennyiségű filippínót telepít be. Azok nem muszlimok, nem feketék.
"tőletek" - na látom, aki nem ért egyet veled az már egyből bekerült valamiféle skatulyába:D
Ilyenhez kár beszélni, úgyis csak doboz-válaszokat fogsz adni.
"Azért az egy bizonyos szellemi szinten már bőven túlmutat, ha valaki azért vállal a vágyottnál több gyereket, hogy legyen egy szép otthona. "
Vannak a bizonytalankodók is, akkor szeretnének többet, csak nem mernek anyagi okok miatt, így ez náluk rásegített a döntésre. Nem minden fekete-fehér.
20
Mucuka, a szülési kedvet az anyagiakon kívül egy dolog tudná fellendíteni. A normális apukák és férjek, akik mellett nem az otthona rabszolgálja lesz a gyerekes anya, miközben a férj haverozik, mert az neki "jár".
25-6 nem vagy te eg ykicsit frusztrált a politika által?:D
Nem mintha az, amit reagáltál, az reakció lenne arra, amit írtam... Ki beszélt a férfi-női kapcsolatról? Én arról beszéltem, hogy azonnal egy kalap alá vettél valakikkel, akikkel én semmiféle közösséget nem vállaltam pusztán az alapján, hogy nem értek egyet veled. Minden 1 ami nem 0. Aha, persze.
Az meg, hogy a férfi-női kapcsolat pusztán a jövő generációjáról, azaz a fajfentartásról szól... hát... értelmezheted úgy a saját életedet, de még egy állat élete is többről szól ennél:D Különben sem túl bölcs dolog a jelent csak és kizárólag a jövő múltjának tekinteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!