Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, ha házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha házasságban vagyok, de vágyom a szerelem érzésére?

Figyelt kérdés
Házas vagyok, szeretem is a párom, sose csaltam meg, de volt egy kapcsolatom szex nélkül, akivel éreztünk is egymás iránt, jó volt az érzés, viszont ő meghalt sajnos. Nem tudom hogyan tegyem túl magam rajta, mert hiányzik, de hogyan tovább? Nem is tudok elkézpzelni mást erre a dologra, mert ő jár a fejemben, és nemmis kell más. Alapvetően a házasságom jól működik. Lehet hogy csak az az illető az aki hiányzik? Úgy érzem igen.

2023. okt. 4. 19:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

a kérdés tehát az, hogy vágysz a szerelemre, de válni nem akarsz.

1. vagy a feleségeddel élet meg

2. vagy egy másik személlyel?

hogy gondoltad, hogy élhetnéd meg milyen módon szeretnéd.

Nem azt kérdezd, hogy xy mit tenne, a te életed, neked kell ötleted jöjjön, hogy miképpen szeretnéd.

Tedd fel magadnak a kérdést

hogy a feleségemmel szeretném ? nézd meg a választ mi jön, tedd fel sokszor magadnak a feleségemmel szeretném?

miképpen élhetném meg a szerelmet amire vágyom? ez a kérdés is jó..tedd fel többször.

Egyet jegyezz meg, nem xy tanácsát kell követni, hanem a te belső vezetődét, hogy neked mi a jó te mit szeretnél

minél többet kinzod magad a volt szerelem érzésével annál elviselhetetlen lesz a lelki életed

2023. okt. 5. 17:51
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy újabb szerelemre gondolni se tudok. Nem is akarok, nem is keresek, mert nem kell. Lehet hogy ebbe hibáztam, de mondjatok olyat aki soha nem követett el hibát.
2023. okt. 5. 17:59
 23/31 anonim ***** válasza:
52%

nincs itélet irántad, csak ne emészd magad egy halott emlékkel, mert mérgezi a te és a veled élők energiáját is, mert ahogyan te nem érzed jól magad lelkileg a társad is érzékeli ezt tőled függetlenül, hogy nem vagy olyan amilyen anno.

Tedd rendbe a lelked és engedd el a lelkitársat, ne tápláld az emlékét tovább, igy szépen rendbe fogsz jönni, tereld el a gondolataidat róla, és ha feljön bármi vele kapcsolatban akkor ne merülj el benne, azaz ne tápláld ..sok sikert!

2023. okt. 5. 18:03
 24/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen. Nem egyszerű amit írsz az biztos, de talán sikerülhet idővel.
2023. okt. 5. 18:45
 25/31 anonim ***** válasza:

Tedd fel magadnak azt a kérdést, elvenném az utolsó mondatomból a nem szót a nézőpontod teremti a valóságodat, amilyen nézőpontod van a helyzetedről az a valóság fog körülötted megjelenni.

Ha megváltoztatod a nézőpontodat, megváltozik az életed :-)

2023. okt. 5. 19:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Írd ki magadból az érzéseidet iránta és égesd el a papírt💫és többet ne gondolj rá, ne emeszd magad, mondogasd hogy könnyű könnyű könnyű egyre könnyebb..
2023. okt. 5. 19:49
 27/31 A kérdező kommentje:
Kipróbálom. Minden hasznos tanácsot meghallgatok.
2023. okt. 5. 19:54
 28/31 anonim ***** válasza:
52%
Igy azért egész más a szitu, hogy párod is tudott róla. Első körben én vele ülnék le, hogy figyi, tudod volt az a másik, érzelmek is voltak, csak testi együttlét nem. Mivel ő meghalt, ennek vége, vége kell legyen, de az érzelmek még mindig nagyon erősek bennem. Téged választottalak, és választalak most is, nem akarlak elhagyni, de szenvedek attól, hogy a másikkal milyen érzelmeket éltem meg, veled pedig el vagyunk laposodva, ezen változtatni szeretnék. Hallgassátok meg egymást, és ha ketten már átbeszéltétek, akkor én mindenképp elmennék egy párterapiára. Mert láthatóan ezt te egyedül megoldani nem fogod tudni, és ahogy korábban mas is írta, a benned kavargó negatív érzelmek mérgezni fogják nem csak a pároddal való kapcsolatodat, de az összes többi emberi kapcsolatodat is.
2023. okt. 6. 11:20
 29/31 anonim ***** válasza:

#8. Én írtam azt, hogy ízzitsd fel újra a kezdeti szerelmedet a házastársaddal. Vannak módszerek.

Pl. Menjetek el újra kettesben azokra a helyekre, ahol szerelmesen jól éreztétek magatokat együtt. Emlegessétek fel a régi forró emlékeket.

Nézegess régi fényképeket, amikor még szerelmesek voltatok. Jó módszer pl. készíteni ezekből egy zenés videót az akkori kedvenc számotokkal. És gyakran megnézni.

Sokat kell beszélgetni. Meg kell látni a társadban a hűséges, odaadó párodat, aki ugyanúgy meg szeretné élni a szerelmet, mint Te. Emlékezz arra, milyen szép és vonzó volt, idézd fel miért szerettél bele. Gondolj vissza arra, mennyire örültél annak, amikor viszonozta és a tiéd lett.

Ne a halotton elmélkedj, hanem az élőn. Azon, aki most is melletted van, aki szeret téged, és akivel ugyanúgy véges az időd.

2023. okt. 6. 12:30
 30/31 A kérdező kommentje:

Utolsó, és előtti 28# 29#

Nagyon köszönöm a válaszotokat. Hasznos mindkettő, és dolgozok rajta. Tudom, hogy őt ilyen téren el kell engednem, de mivel lezáratlan volt érzelmileg, így nehéz. Persze vele ezt már nem tudom megbeszélni. De a párommal se. Igaz, ezt magamban kell lezárni.

2023. okt. 6. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!