Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, ha házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha házasságban vagyok, de vágyom a szerelem érzésére?

Figyelt kérdés
Házas vagyok, szeretem is a párom, sose csaltam meg, de volt egy kapcsolatom szex nélkül, akivel éreztünk is egymás iránt, jó volt az érzés, viszont ő meghalt sajnos. Nem tudom hogyan tegyem túl magam rajta, mert hiányzik, de hogyan tovább? Nem is tudok elkézpzelni mást erre a dologra, mert ő jár a fejemben, és nemmis kell más. Alapvetően a házasságom jól működik. Lehet hogy csak az az illető az aki hiányzik? Úgy érzem igen.

2023. okt. 4. 19:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
8. Ez még egy fiatalabb kapcsolat. Ez akkor soha nem volt szerelem, ha mostanra nem maradt ebből semmi.
2023. okt. 5. 15:50
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
"volt egy kapcsolatom szex nélkül, akivel éreztünk is egymás iránt, jó volt az érzés, viszont ő meghalt sajnos."- mikor történt ez? Még a házasságod előtt? Mert akkor nem kellett volna addig új kapcsolatba kezdeni, amíg ezt nem gyászoltad el. Valószínűleg elmúltak az érzelmeid a feleséged iránt és most ebbe az emlékbe menekülsz, ezt romanticizálod, hiszen az a valaki már csak az emlékeidben létezik. Szerintem jót tenne neked egy pszichológus, hogy tisztába jöjj az érzéseiddel.
2023. okt. 5. 15:54
 13/31 A kérdező kommentje:

12#

Ez a kapcsolat tavaly kezdődött év elején, és 5 hónapja halt meg. Szóval durván 1 év 3 hónap volt. Ő is érzett, én is éreztem, de nem alakult semmi, mármint szex, egyéb okok miatt. A párom tudott róla.

2023. okt. 5. 16:04
 14/31 anonim ***** válasza:
44%

Aha, tehát tkp érzelmi megcsalás történt. És ha tudott róla a párod, ő elfogadta?

Kérdésem, hogy miért vagy együtt a pároddal?

2023. okt. 5. 16:09
 15/31 A kérdező kommentje:
Elfogadta de biztos azért mert tudta hogy nem történt semmi testi dolog. Igazából ellaposodott a kapcsolatunk abba az időbe, másképp ez nem történt volna. Belátta hogy miért történt, aztán megbeszéltük tavaly, vagyis tisztáztuk hogy maradjunk együtt, azóta is együtt vagyunk, ez a megbeszélés tavaly volt szintén ősszel. Akkor még az illető is élt.
2023. okt. 5. 16:18
 16/31 anonim ***** válasza:

meg kellene gyászolnod, de nem úgy, hogy folyton rá emlékezel, ez megölni a mostani érzelmi életedet is.

Le kell zárni a múltat, a jelenlegi ellaposodott házasságot pedig fel kell hozni, ha még látsz benne reményt, mivel a társad tudott róla, igy neki is érzelmi megcsalás, ha ő már nem tesz kettőtökért érzelmileg akkor ez csak egy közös együtt élés ami senkinek sem jó, mivel hogy neked igényed van érzelemre, és talán a másiknak is.

ha egymásnak nem tudjátok megadni az érzelmi érzéseket akkor el kell engedni a másik kezét, hogy ki ki külön boldog legyen.

Ez minden csak szerelmi házasság annak ellenére, hogy 10 év alatti az együtt létetek. Talán még annyira nem is vagytok idősek, hogy másnál találjátok meg a szerelmet, ha már együtt nem tudjátok megélni.

2023. okt. 5. 16:35
 17/31 A kérdező kommentje:
Válni akkor se akartunk,és most se akarunk.
2023. okt. 5. 17:16
 18/31 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, akkor szenvedj. Más ötletem nincs.
2023. okt. 5. 17:39
 19/31 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, hogy ki mit tenne, ha az az illető már nincs.
2023. okt. 5. 17:43
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
El kell gyászolni, semmi mást nem tehetsz. ÉS a házasságodra koncentrálni.
2023. okt. 5. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!