Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért bújik el a férje neve mögé?
Miért nem lehet elfelejteni már, hogy valaki a férje nevét veszi fel, a régi idők csökevénye. Pl. Kiss Jánosné, ennyi. Ennyit lehet tudni, de nincs több infó, teljesen azonosult a férjével. Keresztnévre nincs szükség, Hajnalka, Bíborka stb. Nem lehet tudni hogyan szólitsd. :(
Őt nem izgatja? Kaphatott volna egy sorszámot is ennyi erővel annyira lenne egyedi is.
Ma már nem divat, szóval nem értem a problémádat.
Rohadtul unatkozhatsz..
Kisnyugdíjas nénikre jellemző ez az attitűd, de már ott is tipikus ódivatú hangulata van.
Értelmes nő nem megy bele egy ilyen soviniszta, idejétmúlt ostobaságba. És helyesen!
Elég ritka már ez, most már az a divat, hogy a sajátjuk mellé veszik fel a férjük vezetéknevét. Vagy kötőjellel vagy "...né" alakban.
De amúgy ha őket nem zavarja, akkor téged miért is zavar?
Ha nem tudod hogy szólíthatod, kérdezd meg, erre való a szád.
5.
Tényleg, romákra is jellemző.
Én teljesen egyetértek veled, de azt nem értem, miért zavar? Foglalkozz a saját neveddel.
Mások máshogyan gondolkodnak, számukra ez nem "elbújás", hanem az összetartozás jele, vagy valami ilyesmire tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!