Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mièrt nem akar apám egy ágyon aludni anyámmal?
Mert kényelmesebb neki a külön alvás, így nem zavarják egymást. Vannak akik pld. horkolás miatt egy szobában sem alszanak.
Mielőtt megkérdezed, ettől még lehet remek szexuális életük.
2022. márc. 30. 12:03
Sokkal kényelmesebb egyedül aludni! Mi csak 30 évesek vagyunk, de mi sem alszunk együtt, mondjuk egy időben is iszonyat ritkán, így nem zavarjuk a másikat
2022. márc. 30. 12:48
A külön alvás nagyon jó dolog. Én is azt tennem ha a feleségem nem ragaszkodna az együtt alváshoz
2022. márc. 30. 12:49
mert nem mindenki igényli . Meg 15 év házasság na.
2022. márc. 30. 12:55
mert ezek szerint anyádnak is vannak rossz alvási szokásai
vagy egyszerűen így nem kell aggódnia, hogy felébreszti a forgolódással
szó mint száz: kényelemsebb
2022. márc. 30. 13:08
Hát gondolom rájött, hogy jobb anyukád nélkül. Bár nekem ez nagyon fura, nőként engem kifejezetten megviselne ha a férjem nem akarna velem aludni...
2022. márc. 30. 13:33
Mamámék 62 évig voltak házasok és külön szobában aludtak. Imádták egymást, de papám horkolt, forgolódott, mamám meg baromi rossz alvó volt. Így tudtak mindketten pihenni.
2022. márc. 30. 15:31
Néha én is megőrülök a barátomtól, főleg, mikor a 230 cm széles ágyon arra ébredek, hogy teljesen rám tekeredett, és melegem van plusz nem kapok levegőt tőle :D
2022. márc. 30. 21:56
Én a szüleid korosztalya vagyok. Szintén külön agyon egy szobában alszunk. Ez így jó. A szex működik köztünk. Nem kell ebbe túl sokat belelatni, aludni egyszerűen jobb egyedül.
2022. márc. 31. 02:54
Kapcsolódó kérdések: