Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàny èvesek voltatok, amikor hàzasodtatok? Mit gondoltok a "fiatalon házasodókról"?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 12:12
11/14 anonim válasza:
16 évesen jöttem össze vele, 21 évesen házasodtam, pont ma vagyok 27.o 32 volt a hazassagkoteskor.
12/14 anonim válasza:
Én nem igazán hiszek a házasságban, szóval nem biztos, hogy valaha is fogok. Igazából a mai világban már ugyanúgy, vagy még jobban csalják a párok egymást a házasságban is, a hűség az nem a papírtól függ. Persze elvben szép dolog lenne a házasság, de annyi a válás, meg olyan sztorik vannak, hogy nekem már nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban. Engem meg sosem vonzott maga az esküvő gondolata sem, biztos nem költenék erre vagyonokat.
13/14 anonim válasza:
27 evesen hazasodtam, 3 eves kapcsolatban. Sokkal korabban nem tudtunk volna hazasodni, max egy evvel hamarabb. De jo volt ez igy.
14/14 anonim válasza:
25 éves voltam, a férjem 22 amikor összeházasodtunk. :). 1,5 éve voltunk akkor együtt. Ma sem csinálnánk semmit másképp👩❤️👨❤️💙
Nem gondolok semmit azon kívül, hogy sok boldogságot, mindenkinek a maga dolga.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!