Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàny èvesek voltatok, amikor hàzasodtatok? Mit gondoltok a "fiatalon házasodókról"?
Igy is ugyis 50% az eselye a válásnak. Szoval szerintrm mindegy.
Amiert engem le sziktak pontozni en megbántam azt hogy nem 30 alatt szültem hanem felett.(igy 40 évesen csak 10 eves a gyermek) Akkor még sokkal energikusabb voltam es a tanulás szellemiségében is benne voltam mentálisan is frissen.
40 -50 évesen meg irto nehéz gyerekkel tanulni mentálisan otthon lenni a dolgaiban mikor már közöm nincs szinte semmilyen iskolához tanuláshoz sem.
Szovak nem mindegy pl hogy amikor 17 évesen érettségizik a gyerek es a továbbtanulásban nagyon képben kéne lennie a szülőnek hogy a szülő akkor 37-40 vagy 47-50 éves éppen. Sokat számít.
Es nem csak a tanulásban mutatkozik ez meg.
Nem gondolnám, hogy nekem kell érettségire felkészítenem a 18 éves gyerekemet. 32 évesen szültem őt amúgy, nem tudományos megfontolásból, hanem - ahogy legtöbbünknél - akkor volt olyan az élethelyzetem, hogy na most már jöhet a baba.
Amúgy férjhez csak 45 évesen mentem, nem a gyerek apjához.
Pénteken voltam rokon esküvőjén, ők 23 évesek, épp kétszer annyi mint én:)) és x éve együtt élnek már, remélem hosszú boldog házasságuk lesz.
23 évesen házasodtam. (A férjem 26 volt) Addigra már 6 éve együtt voltunk, 3 éve együtt is éltünk. Jól ismertük már egymást.
A fiatalon kötött házasságnak az az előnye, hogy együtt, közösen építitek fel az egzisztenciátokat és ez egy nagyon erős kapocs. Egymást segítve, támogatva élitek meg a mérföldköveket. Érettségi, szakma szerzése, diploma, belépés a munkaerőpiacra, saját háztartás, stb. Ezek a közös élmények nagyon erős kapocsként hatnak.
Mivel a másik előtt kevés partnered volt, a kettőtök között lévő kapcsolat exkluzív, különleges.
Természetesen vannak buktatói ennek az útnak is, vannak benne krízishelyzetek.
35N
28 vagyok és hát vagy jövőre vagy két év múlva házasodom. Kedves párom húzza az időt, hátha lesz több pénze (nem lesz). Mondjuk neki könnyű, mert ő férfi és 26 éves. Gyereket mondjuk nem most akarunk, hanem olyan 3-4 év múlva.
Mivel nekem ő kell ezért oké ez az életkor házasodásra, de jobb lett volna, ha 23 körül házasodom, mindig is fiatalon szerettem volna. De az is igaz, hogy jobb így a húszas évek végén megismerni az igazit annak, aki egy kib.aszott hülye tini és fiatal felnőtt volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!