Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon szeretem a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a feleségemet és félek hogy el fogom veszíteni. Az idő majd megoldja?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves kislányunk és nem rég született egy kisfiú, aki lassan 2 hónapos. Mindketten fáradtak vagyunk, nekem ott a munka, a nagyobbik gyerek, neki meg 1-3 órára mindkét gyerek. Főleg a baba. Alig van időnk egymásra. Csak pár percre tudunk összebújni,egfogni egymás kezét. Éjszaka együttalszunk, amennyire tudunk. Az 5 évest próbáljuk egyedüli alvásra tanítani, mert idáig velünk aludt, de ha éjszaka felriad, akkor végig vele kell aludnom. A hálószoba ágya magasabb meg kisebb is, alig férünk el. Se nappal, se éjszaka nincs időnk. Ez idővel meg fog oldódni? Nagyon szeretem őt, most is nőként tekintek rá ugyanúgy, mint gyerek előtt.
2023. szept. 19. 06:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%

Na ott csesztétek el hogy idáig veletek aludt! Gratulálok!

És miért is? Két hónapos kora után mindkét gyereket tettük külön szobába,

és nekik és nekünk is sokkal jobban ment az alvás.

Az is baromság hogy ha fel ébred a gyerek akkor te már arra az éjjelre

ott is alszol vele.Minek? Le kell tenni,ha már nem sír,ott kell hagyni,

pont azért hogy meg szokja,magától is el kell tudni aludnia!

nagyon tudatosnak kell lenni már egészen kis koruk óta, mert már

egy 5 évest rohadt nehéz megváltoztatni ilyen téren.

És a meghitt perceitekről sincsenek túl jó híreim,

bizony amíg nem lesznek kb.10 évesek, rohadtul nem marad magatokra

idő, és minden energia és figyelem rájuk fog menni.

De ez így normális,ezzel jár. A család az egy gyönyörű dolog,

de bizony rohadtul nem eccerű összetartani,és apának ,anyának,férjnek

feleségnek,jó alkalmazottnak is lenni egyszerre.

2023. szept. 19. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Nagyszülők, bébiszitter, barátok, nagynénik/nagybácsik tudnak néha vigyázni az 5 évesre? Házimunka, főzés: _minden_ segítségkérés, akár fizetett, akár anyósoktól, ami belefér idegileg/anyagilag. Tényleg! A szex/intimitás ilyenkor háttérbe szorul, ez most egy ilyen időszak sajnos, de gondolom azért erre készültetek. Próbáljatok közös kinti programot szervezni ovi/munka után együtt, míg ilyen jó idő van (séta, játszótér stb.) + este a fürdetés után kettőtöknek kis közös időt (nem mosogatógép bepakolás, nem számlabefizetés, nem gyerek óvodai dolgainak megbeszélése, hanem filmnézés, összebújás, beszélgetés, közös olvasás, zenehallgatás, társasjáték, kártya, szex, amit szerettek KÖZÖSEN csinálni). És szexelni nemcsak este/éjszaka lehet az ágyban. Pozitív, hogy férfiként ez foglalkoztat, de legyél picit türelmesebb. :-) Ez egy nehéz időszak, nem vigasztaló, de még CSAK 2 hónap telt el, lesz ez még így se... :D Viccet félretéve, kitartás! :-)
2023. szept. 19. 20:25
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk mondjuk alap!, hogy a hálóban nem alszik a gyerek. Az a férjemé és az enyém, a gyerekünknek semmi keresnivalója ott.

Ha felkel, valamelyikünk átmegy, majd visszajön, de így KETTESBEN lehetünk. Nem a szex miatt (azt ha úgy alakul megoldjuk reggel kávéfőzés közben pl.), hanem mert ez a fajta intimitás ne vesszen már ki, csak mert lett egy gyerek.

Más téma, amikor beteg, de akkor sem ő jön át, hanem én vagy a férjem alszunk nála.

Mondjuk elég erős motivációt adott, hogy NE csináljam, mert az féltesóm még 6 évesen is apámékkal egy ágyban aludt (a nője akarta így). Ők 0-24 kimerültek voltak, aztán apám úgy döntött, neki ebből elege van és csak részben a fáradtság miatt, de az intimitás is teljesen megszűnt.

2023. szept. 20. 07:25
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

Itt most nemcsakna szexről van szó. Hanem arról is, hogy amikor beszélünk, ne csak az instrukciójáról legyen, hogy miben kell segítenem neki. Hanem beszélgetés, összebújás meg ilyenek. Erre sincs idő. Meg sokszor mondja, hogy ez neki is hiányzik. Persze a szexet is említi, de ahhoz meg kimerült vagyok.

Segítség az nincs, mert a rokonság egyik fele messze van, míg a fele halott. Bébiszitterre nincs kilátás.

2023. szept. 20. 10:40
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

14-es: gondolom te vagy a kérdező, 12-es vagyok. Én tökre megértelek, tényleg, és mondom pozitív, hogy érzed te is a lelki oldal hiányát, de nagyon őszintén, ha ennyire nincs az életetekben sem rokon, se barát jelen, és anyagilag sem fér bele a bébiszitter, takarító stb., legalább néhány órára hetente, akkor ezt miért nem gondoltátok át jobban ELŐTTE? Nem volt erről beszélgetés köztetek, hogy OK, legyen 2. gyerek, de hogyan lesz így a ti közös szabadidőtök (ami eleve nyilván nem volt túl sok egy 5 éves mellett sem)? 2 hónap telt csak el, a java még hátra van. Ha szerencsétek van a kicsi jó alvó lesz és a nagy is gyorsan átszokik a saját ágyába, így az esték talán nyugisabbak lesznek, jut időtök egymásra, de pl. napközben ahogy egyre többet lesz ébren a gyerek egyre kevésbé lesz ideje a feleségednek házimunkára, ha nincs fizetett segítség akkor azt is meg kell csinálni valamikor stbstb. Végigcsináltátok már ezt egy gyerekkel, tudjátok kb. mire lehet számítani. Miért nem jöhet szóba bébiszitter/háztartási segítség? Anyagiak miatt? ÖNkormányzatnál érdeklődjetek nincs-e valami ingyenes vagy kedvező árú családsegítő forma.

Üljetek le, beszéljétek át az életeteket óráról órára ha kell, nézzétek meg minek a rovására lehet lecsípni egy-egy szabad órát, amit csak egymással töltetek. Engedjétek el a házimunkának azt a részét, amit lehet, inkább legyen rendetlenség ha ez az ára egy nyugis estének kettesben.

2023. szept. 20. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

Csak le nézően tudok azokról nyilatjkozni,akik szerint a angyszülőknek kellene meg a babyszitternek a gyerek problémát..

Nem csodálom hogy ennyi a válás.Rohadtul nem is sejtik mikor gyereket

vállalnak,hogy onnatól saját élet nincs.

2023. szept. 20. 15:52
 17/19 anonim válasza:
63%

Nálunk a férjem ötlete volt, hogy aludjon a gyerek köztünk....

5 éves elmúlt, külön költözni nem akar, nekem meg elegem lett a szomszéd szobás legyottokból.

2023. szept. 20. 22:12
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

17-es,és a férjedet még most sem zavarja???

És nem csak a szex miatt kérdem,hanem az alvásminőség miatt.

Egy gyerek ide oda rug-kapál,forog..nem mindegyik,de sokan..

Nem egyszerű mellettük aludni.

2023. szept. 21. 10:10
 19/19 anonim válasza:
31%

17 es vagyok.

Óriási, asztalossal készített ágyunk van. Helyhiány nincs.

2023. szept. 21. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!