Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy valaki nagyon tetszett, történt is vele ez-az (csók, szex), de aztán hízott 10kgt és utána már nem tetszett? Ellehet emiatt veszíteni az érdeklődést valaki iránt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 12:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
31 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mondjuk figyelj oda, hogy ne hízz 10 kg-t, mert ártalmas az egészségedre is.
2/9 anonim válasza:
A kövérek úgy látom megint megjöttek lepontozni. :D
3/9 anonim válasza:
Ha jó formàban volt , és arra ment 10kg nem számít
Ha ilyen piramis testalkatú volt egyébként is, akkor gàz
Legalább is nekem
5/9 anonim válasza:
Ha a "kapcsolat" alapja az, hogy "jajj de teccesz, dugnálak", akkor nyilván.
6/9 anonim válasza:
De unalmas, hogy itt mindenkinek csak a külső a fontos... Nektek se lesz soha hosszútávú kapcsolatotok. Persze itt gyikon lehet azt hazudni, de a kutya se hiszi el nektek 🤣🤣🤣🤣
7/9 anonim válasza:
Igen, aki odafigyel a külsejére, és ilyen párt is választ magának, annak sosem lesz hosszútávú kapcsolata. A pár egyik tagjának minimum dagadtnak kell lennie.
8/9 anonim válasza:
En nem voltam egyutt, de szerelmeimet mikor viszontlattam ugy, hogy kimondottan normal alkatu fiuk, ferfiak voltak, trauma volt. Nemcsak taszitott, de mintha eltunt volna az az ember visszamenoleg. Az arcuk idegen volt, nem tudtam felfogni, hogy ez az ember az az ember.
Vekony embernel tiz kilo szamit, de ha nem sertodik, hanem ledobja, az segit. En no vagyok, de a nok azonnal a masikat latjak szemetnek, ha a masik szeretne visszakapni az eredetit.
Amugy van, akibe nem szerelmes voltam, hogy valaki lefogyva lesz idegen, mert nem ugy ismerted meg.
9/9 harebell válasza:
Amíg nem extrém túlsúlyról van szó (+10 kg nem az), engem nem befolyásol a testalkat. Szóval velem még nem volt ilyen. De amúgy semmi kivetnivalót nem találok abban se, ha valakinél ettől elmúlik a vonzalom, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!