Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Üzletember, főnök, és vezető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üzletember, főnök, és vezető típusok, akik nem tudnak veszíteni, hogy kezelik, ha egy konkrét lánnyal nem tudnak összejönni? A feladás eleve nem jöhet szóba... tovább küzdenek, vagy?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam a szomszéd lányba, de 11 éve elköltöztek (kicsit mindig is hiányzott), nemrég összefutottunk, remekül elbeszélgettünk, de van vőlegénye, így nem lett semmi... viszont én szeretnék összejönni vele komoly kapcsolatra.

Üzletember vagyok, ebből adódóan nem szoktam veszíteni, elképzelhetetlen, hogy valamit ne érjek el / kapjak meg, mert alapból addig küzdök, amíg a konkurencia feladja, vagy veszít (és a sikert siker hozza, nevezhetjük karmának, de nem eshetek ki a ritmusból).

Na most kérdés, hogy ez a párkeresésben hogy zajlik? - Sose érdekelt más, mert az eddigi lányok nem voltak fontosak, tehát ilyen téren nincs tapasztalatom.

Feladni nem szeretném, a vőlegényét viszont gondolom nem fogja csak úgy kidobni... tanács?

30/F

2021. júl. 11. 18:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
A konkrét (concrete) szó betont jelent. Milyen lány készül betonból?
2021. júl. 11. 18:43
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
80%
És ma is emelkedett a Bàstya részvénye?
2021. júl. 11. 18:44
 3/20 anonim ***** válasza:
64%

Magyarázd meg magadnak, hogy jobbat érdemelsz. A sors azt akarja, hogy különb nőt kapj, nem érdemes túlzottan ráfókuszálni,mert nem veszed észre az értékesebbet.

Analógiával: Ha nincs munkád, és folyamatosan a földet nézed, hátha találsz egy kis aprót, simán elsétálhatsz egy kirakatba tett álláshirdetés mellett.

Különben is csak megdugni akarod a csajt, az egód miatt, utána dobnád, mert 11 év alatt kialakítottál róla egy álomképet,aminek nem fog megfelelni.

2021. júl. 11. 18:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Te inkább megszállottnak tűnsz, nem üzletembernek :D
2021. júl. 11. 19:01
 5/20 anonim ***** válasza:

Szépen beletörődsz, hogy ez nem fog sikerülni. Az meg mese habbal, hogy mindig minden úgy van, ahogy te eltervezed.

Vezető sme vagy. Akkor tudnád, mikor kell engedni és félreállni.

Mellesleg, ha nem lenne vőlegénye, akkor is messze nem biztos, hogy akarna tőled bármit is a csaj.

2021. júl. 11. 19:04
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
Találkoztam már a fajtáddal, és sportot űzök abból, hogy minél cifrábban legyen a tudtotokra adva, hogy NEM, SOHA. (8 éve van párom)
2021. júl. 11. 19:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Rakd be Somló Tamástól a Nem adom fel című nótát, közben csapkodd az asztalt és önkielégíts. Ez a tipikus nyerő üzletember hozzáállás. Mint a Wall Street Farkasa filmben.
2021. júl. 11. 19:13
 8/20 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Gyenge trollkérdés. :D

De amúgy elmondhatnád a valódi problémádat is, hátha akkor segíteni tud valaki.

2021. júl. 11. 19:26
 9/20 A kérdező kommentje:

"Szépen beletörődsz, hogy ez nem fog sikerülni." Őszintén örülök, hogy az emberek 99,9 %-a így áll hozzá mindenhez, hihetetlenül megkönnyíti a dolgom :)

Szóval szerintetek nem fog sikerülni, így a "hű de szép a szemed" és hasonló próbálkozásokat jobb ha elfelejtem, és ideje pénzt bedobni... ráakaszthatnék egy prostit a vőlegényére, és ha megcsalja, az esküvője helyett úszhatnánk a Vörös tengerben a bohóchalak között. Egyéb ötlet? Nyitott vagyok minden megoldásra :)

2021. júl. 11. 19:27
 10/20 A kérdező kommentje:
"elmondhatnád a valódi problémádat is, hátha akkor segíteni tud valaki" - Tömören? - Hogy jöjjek össze a csajjal?
2021. júl. 11. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!