Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üzletember, főnök, és vezető típusok, akik nem tudnak veszíteni, hogy kezelik, ha egy konkrét lánnyal nem tudnak összejönni? A feladás eleve nem jöhet szóba... tovább küzdenek, vagy?
Szerelmes voltam a szomszéd lányba, de 11 éve elköltöztek (kicsit mindig is hiányzott), nemrég összefutottunk, remekül elbeszélgettünk, de van vőlegénye, így nem lett semmi... viszont én szeretnék összejönni vele komoly kapcsolatra.
Üzletember vagyok, ebből adódóan nem szoktam veszíteni, elképzelhetetlen, hogy valamit ne érjek el / kapjak meg, mert alapból addig küzdök, amíg a konkurencia feladja, vagy veszít (és a sikert siker hozza, nevezhetjük karmának, de nem eshetek ki a ritmusból).
Na most kérdés, hogy ez a párkeresésben hogy zajlik? - Sose érdekelt más, mert az eddigi lányok nem voltak fontosak, tehát ilyen téren nincs tapasztalatom.
Feladni nem szeretném, a vőlegényét viszont gondolom nem fogja csak úgy kidobni... tanács?
30/F
"ráakaszthatnék egy prostit a vőlegényére,"
Látom, még mindig nem érted, hogy valószínűleg akkor sem kellenél a csajnak, ha szingli lenne.
"Egyéb ötlet? Nyitott vagyok minden megoldásra "
Így hirtelen? Hát... Állítólag, ha egy kád forróvízben ülve vágod át a combartériádat, nem fogsz érezni semmit.
"valószínűleg akkor sem kellenél a csajnak, ha szingli lenne" - Hát, próba nélkül sosem derül ki... és a vőlegény nélkül javulnának az esélyeim.
12-es nálam csak győzelem jöhet szóba, és az ötleted nem annak tűnik :)
"A játékban nem az számít, hogy ki nyer vagy ki veszít. Nézzük például a bújócskát. Hogyan tud az nyerni, aki elbújt? Hogy nem találják meg? (...) Egyszer bújócskáztam a nagymamámmal, bár ő állítólag erről nem tudott (...). 3 napot töltöttem a fáskamrában, amikor rájöttem, hogy nem éri meg mindenáron nyerni. Szóval előjöttem és veszítettem. Nagyon fontos lecke volt."
Tóth János c. film
Egyszerűbben fogalmazva: Ne görcsölj rá.
A hozzád hasonlók szokták megerőszakolni a nőt, mert "jár neki x csaj", vagy rosszabb esetben ha az övé nem lehet, senkié ne legyen és kinyírják.
Ismertem ilyen embert, konkrétan semmiből nem értett, szerinte ha ő kinézett engem, akkor nekem kötelességem vele lenni, mert ő nem veszít.
Aztán apa elbeszélgetett vele ;)
Azzal pont nem veszit hanem nyer az ember ha van tartasa es nem fut olyan szeker utan ami nem veszi fel mert igy sokkallta uberebb lehetosegeket is kihagyna
A vezetők vagy inkabb a sikeresek latják pedig pont jol a ketto kozti kulonbséget azaz hogy mi a nyereseg es mi a veszteség.
+1 ismerek olyat akk 100 milliomos. Alapelve hogy nincs kudarc csak tanitás van
"12-es nálam csak győzelem jöhet szóba, és az ötleted nem annak tűnik :)"
Remélem csak troll vagy. Az ilyen beképzelt barmokat páros lábbal szokás melegebb éghajlatra repíteni.
"megerőszakolja, megöli, Apu beszél vele, megmutatom neked" - Hol éltek Ti, Sierra Leonéban? :)
Nézzétek meg a hazai erőszakos bűnözési arányokat - a "megöli, megerőszakolja, rokon megveri" esetek nem a jómódú helyeken fordulnak elő...
"vagy egy jóbarátom menyasszonyára pályázol" - És ha igen, az olyan hihetetlen lenne? Itt mindenkinek mindegyik ismerőse egy szent, boldog házasságban élnek, és válást még sosem láttatok?
Az aktív játékokat szeretem, ahol a győzelmet a cselekvés garantálja (a bújócska nem ilyen), és hát mindenkinek kell egy hobbi, miért ne lehetne az enyém, hogy össze akarok jönni azzal a csajjal?
ui: Valami használható ötletet tényleg írhatnátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!