Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szülés után maradt rajtam még pár kg attól még felvehetem a férjemnek meglepiből a csinos fehérneműt?
Ha most vetted az tetszeni fog neki!
Azért írom ezt, mert ha mondjuk én venném föl a szülés előtti bármelyik feherneműmet, na az lenne a nevetséges! (Ha egyáltalán rám jönne)
Miért veszed fel? Ő mit tesz érted, mivel kedveskedik?
Erre válaszolj, légyszíves. A "segít a baba körül" az nem kedveskedés, hanem alap dolog!, mert az övé is a gyerek!
Elvisz randizni, elküld a barátnőiddel kikapcsolódni 1-2 órácskát? Stb. Ugyanis ezek a kedvességek, amikor megszabadít a baba terhétől, hogy magaddal foglalkozhass.
Ha ezeket nem teszi, nem kell kicsípni neki magad, nem a szexszolgája vagy, hogy még babusgasd a frkát.
Köszönöm a válaszokat. Elküldtem egy barátnőmnek a képet és azt mondta,hülye vagyok ha nem veszem fel neki. Ma fel fogom venni. :)
A kötözködőktől kérdezném,hogy hol írtam,hogy bármi rossz is van a hézasságunkban vagy,hogy ő nem babusgat? vagy,hogy nem lep meg semmivel? Nem kell túlmagyarázni egy egyszerű kérdést,főleg nem kivetíteni a saját problémáitokat más kapcsolatára. Esetleg savanyú a szőlő,hogy mi nem hagyíjuk kihülni a házasségot?
Nagyon elkeserítő,hogy egy ilyen kérdéshez is ennyi negatívat kap az ember és némelyikből érzem a direkt hergelési szándékot,hogyhátha szex helyett egy jó vitát kap a férjem.
A normális válaszadóknak köszönöm szépen mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!