Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról, akik ebben a bizonytalan, covid súlytotta világban gyereket vállalnak?
Csak én tartom ezt felelőtlenségnek? 2-3 év kivárás, hogy mi lesz később, szerintem bele kéne férjen.
Egy ismerősöm facebookon most posztolgatja a közös terhes fotóit a feleséggel, saccra 2-3 hónap lehet a szülésig ránézésre.
Akkor kb. májusban hozhatták össze-vajon azt hitték az akkor feloldott lockdown volt az utolsó?
Feleség diplomás nővér.
"súlytotta"
Sujtotta lesz az....
37F incel
"Mit gondoltok azokról, akik ebben a bizonytalan, covid súlytotta világban gyereket vállalnak?"
1. Az ő dolguk.
2. Beteg vagy.
Ilyen kérdésnél mindig jönnek sokan, hogy "Nem a te dolgod", meg hasonló beszólások. Azonban, ha belegondolna az "ilyen" az agyával, és tegyük fel, hogy jön a pulya, de a gond is beállít, mert vírusos lesz valaki az adott családban, akkor meg jön az óbégatás... Ilyenkor jön az, hogy mentsük meg az egyéneket...
Így nézve felelőtlenségnek tartom a pulyavállalást ilyen állapotban.
Ha oltott a szülő, akkor semmilyen felelőtlenségről nem beszélhetünk. A baba is vedett lesz a placebtán, es anyatejen keresztül. Ilyen alapon ne vállaljon senki gyereket, aki autóba ül, hiszen érheti baleset. Ez nem életszerű.
Oltatlanul felelőtlenség, mert az állapotos anya immunrendszere a terhesség megtartása vegett természetesen gyengül, ilyenkor bármilyen fertőzést könnyebben elkap, és súlyosabb is lehet a lefolyás. Ha elkapja a covidot, és súlyosabbak a tünetei, akkor Favipiravirt kap, ami bizonyítottan magzatkárosító (pls olvasd el a gyógyszer leírását!) A többi gyógyszer, es kezelés is nagyon brutál, de ilyen esetben az anya megmentése az elsődleges szempont. Én ezt a verziót tartom felelőtlenségnek, szóval fele-fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!