Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról, akik ebben a bizonytalan, covid súlytotta világban gyereket vállalnak?
Csak én tartom ezt felelőtlenségnek? 2-3 év kivárás, hogy mi lesz később, szerintem bele kéne férjen.
Egy ismerősöm facebookon most posztolgatja a közös terhes fotóit a feleséggel, saccra 2-3 hónap lehet a szülésig ránézésre.
Akkor kb. májusban hozhatták össze-vajon azt hitték az akkor feloldott lockdown volt az utolsó?
Feleség diplomás nővér.
Iq deficit van kisgyerekeknél az elzárások miatt? Milyen elzárás? Az első hullám alatt volt egy komolyabb "zárjunk be mindent is" hozzáállás (kb 3 hónapig), mert akkor még mindenki be volt szarva. Azóta 1x voltak zárva az óvodák/iskolák, tavaly 2 hónapot. Játszóterek mennek, oviba/suliba járnak, különórák mennek, most konkrétan semmi nincs zárva. A lányom 6 éves, a fiam 3, járnak oviba, szülinapi zsúrra, sportolni, találkozunk barátokkal. Mi olyan rohadtul más? Az, hogy ha valahova bemész, fel kell venni a maszkot? Azért ez talán nem indok arra, hogy megálljon a világ és ne vállaljon gyereket senki :D
Egyébként van a családban, aki most terhes, lombikos, évekbe telt, mire összejött a baba. Ő nem akart éveket kidobni a kukába, hogy várjon a semmire, mikor neki amúgy is nehezített pálya a gyerekvállalás, és ezt teljesen meg is értem. Aki 40-hez közelít már, annak szintén nincsenek évei tökölésre.
Hülyeségeken agyalsz. Kell gyerek? Megcsinálod. Nem kell? Nem csinálod.
A többiekkel meg nem foglalkozol?
Ilyen világra? Milyen világra? Kibszott jó világ van. Folyik a csapból az ívóvíz, boltba minden van, alap élelmiszereket mindenki meg tudja venni, ha el nem issza, cigizi.
A közbiztonság is jóval jobb mint más országokban, oktatás ingyenes, óvoda, bölcsi ingyenes mi kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!