Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad hogy olyan férfinek szültél akinek már van gyereke? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 16:47
1/10 anonim válasza:
Én ugy valasztottam hogy inkább a jobb genetikájú okos ügyes életképes pasi, akármi is legyen a vége. A gyerekem csak nyerhet így.
2/10 anonim válasza:
Nem bántam meg, mivel nem tudok szülni.
31/F.
3/10 anonim válasza:
Nem bántam meg, a Férjem csodálatos Apa!!!
Az előző kapcsolatából született gyermekét is mi neveljük.
4/10 anonim válasza:
Azt bántam meg hogy nem egyből neki szültem. Az első lányomnak is százszor jobb apja mint a vérszerinti, pedig van neki 2 saját is.
5/10 anonim válasza:
Nem bántam meg. Ennek így kellett lennie.
6/10 anonim válasza:
Megbántam. Mivel az ő (akkor kamasz) gyereke engem nagyon utált (bármit tettem, akkor is), ezt átvitte a kicsire.
7/10 anonim válasza:
#7. Utálja a kicsit? És ezért bántad meg, hogy a születését?
8/10 anonim válasza:
Mármint hogy ebbe a házasságba szültem, biztos érted.
Már nem kicsi amúgy, fiatal felnőtt lány, imádom őt:)
Csak a kamasz lánya folyamatosan utálta a közös gyerekünket, azért nem volt egy szívderítő. Engem utált, csak hát a gyereket is utálta, mert az enyém (hogy az apjáé is, az nem jutott el az agyáig).
Így bántam meg, mármint azt, hogy nem gyerektelen pasit választottam életem párjának.
9/10 anonim válasza:
#9. Jah, értem!
Sajnálom, hogy így jártál. Tényleg van hátulütője a ,,mástól már van gyereke" pasinak!
10/10 anonim válasza:
A kérdésfeltevést vitatnám, Mégpedig azt, h a nő a férfinak szül, na ez... thdom,h ez amolyan elfogadott szófordulat, úgy mint a gyermekvállalás, de ahol a gyermek nem áldás, ott eleve gond van. A kérdésre válaszolva, az első feleségemnek, aki a második fiunk születése után öt hónappal elhunyt, már előtte szült és nevelt egy kislányt, aki 8 éves volt amikor megismerkedtünk. A második feleségem volt abban a helyzetben,h én már rendelkeztem két kisfiúval (a lány visszament a vérszerinti apjához), neki nem volt gyermeke, sőt már le is mondott róla, de én nem élhettem azzal a teherrel,h csupán rajtam múlt az,h egy egészséges nőnek ne legyen része a saját gyermek nyújtotta csodából, így lett a két kislányunk. A gyermekek tökéletesen egészségesek, szeretetben és boldogságban élünk, hatan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!