Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nők akik afrikai férfihoz vagy arabhoz mentek feleségül megbantatok? Miben másnak ők ?
Nézd meg az Afrikai szeretők című filmet. Nagyon durva.
Arabokról meg annyit, hogy nincs szavad, be vagy bugyolálva, haremet tart, ha kell megver stb.
Van szír haverom, a szülei is kevertek, magyar nő, szír pasi.
Teljesen normális X generációs pár. Persze apuka sokat dolgozik, főleg anyuka nevelte a gyerekeket stb, szóval gyakorlatilag semmiben sem különbözik a generációban jellemzőktől.
A srác régen nagy szoknyapecér volt, de már jópár éve benőtt a feje lágya, elég romantikusba tolja, verseket ír a csajnak meg korrektül részt vesz a házimunkában, tervezgetik a jövőt, mennek együtt ide-oda, szóval teljesen okés.
Szóval semmi klasszikus sztereotípia. Persze az is szerepet játszik ebben, hogy Magyarországon élnek, nem pl Iránban:D
Nekem volt egyiptomi férjem, na azt pl megbántam. De nem a származása volt a baj, hanem a viselkedèse. Elég gyerekes volt még 30 évesen is.
Egy èv házasság után búcsút intettem neki. Azóta már 2x újra nősült, mindkét alkalommal egyiptomi nőt vett el, de még ők is otthagyták 2 éven belül .
Nagyobb a farkuk...
...mármint az afrikaiaknak. Az arabok szőrösebbek.
A nővérem családjáról írok. A sógorom arab a nővérem magyar (cseh felmenőkkel).
1994-ben házasodtak össze lett 3 gyerekük akik most 27, 20 és 9 évesek. Harmónikus a házasságuk. Mindketten gyógyszerészek.
A muszlim vallást tartják (nem esznek disznóhúst és nem isznak alkoholt, valamint a ramadánt is tartják). Ugyanúgy öltözködnek mint bárki más. Meg hijabot sem hord a tesóm.
A gyerekek élik az életüket. A nagyobbik orvos (rezidens) a középső egyetemista a SOTE-n.
A mai napig szerelmesek egymásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!