Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírnak az emberek egy párkapcsolatot fenntartani, ahol ők választják meg, hogy kivel szeretnének lenni, míg a nem választott családjukkal a legtöbb ember el tud lenni egy életen át?
Szerintem az emberek jó része viszonylag normális kapcsolatot tud fenntartani a családjával egy életen át. 18 vagy több évet együtt él a szüleivel, testvéreivel. Pedig ezeket az embereket nem tudja megválasztani magának.
Párkapcsolatnál pedig dúl a szerelem, választ egy párt magának. Majd sokan pár évet nem bírnak ki a másik mellett. Ahogy látom sokszor a szerelem gyűlöletbe fordul át.
A nem megválasztott emberekkel hogyan tudják a problémákat megoldani az emberek míg a választott szerelemükkel nem? Mi az ami ennyire tönkreteszi a párkapcsolatokat? Nem adják fel túl hamar a párkapcsolatokat az emberek?
Uuuh ez jó kérdés!
Családnak adunk akár többedik esélyt is, én is meg akartam szakítani a szüleimmel a kapcsolatot (volt rá okom) de nem ment, mert megenyhültem, amikor belátták, hogy hibáztak. De pl párkapcsolatban nem adok újabb esélyt, ha nagyon rosszul bánik velem az ember, illetve exeimnek csak egy aktuális nő voltam, a gyereke miatt változtat az ember, de egy random csaj miatt, akivel úgyis vége lesz és amúgy is ismeri max egy éve, miatta nem...
10
Felnőtt emberként nincsenek veled együtt élő családtagjaid. A kamaszok és a szülők közti konfliktusokról meg gondolom hallottál.
Ha nekem együtt kellene élnem anyámmal, minimum meghülyülnék, pedig imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!