Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem bírnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírnak az emberek egy párkapcsolatot fenntartani, ahol ők választják meg, hogy kivel szeretnének lenni, míg a nem választott családjukkal a legtöbb ember el tud lenni egy életen át?

Figyelt kérdés

Szerintem az emberek jó része viszonylag normális kapcsolatot tud fenntartani a családjával egy életen át. 18 vagy több évet együtt él a szüleivel, testvéreivel. Pedig ezeket az embereket nem tudja megválasztani magának.

Párkapcsolatnál pedig dúl a szerelem, választ egy párt magának. Majd sokan pár évet nem bírnak ki a másik mellett. Ahogy látom sokszor a szerelem gyűlöletbe fordul át.

A nem megválasztott emberekkel hogyan tudják a problémákat megoldani az emberek míg a választott szerelemükkel nem? Mi az ami ennyire tönkreteszi a párkapcsolatokat? Nem adják fel túl hamar a párkapcsolatokat az emberek?

2023. szept. 6. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Uuuh ez jó kérdés!

Családnak adunk akár többedik esélyt is, én is meg akartam szakítani a szüleimmel a kapcsolatot (volt rá okom) de nem ment, mert megenyhültem, amikor belátták, hogy hibáztak. De pl párkapcsolatban nem adok újabb esélyt, ha nagyon rosszul bánik velem az ember, illetve exeimnek csak egy aktuális nő voltam, a gyereke miatt változtat az ember, de egy random csaj miatt, akivel úgyis vége lesz és amúgy is ismeri max egy éve, miatta nem...

2023. szept. 6. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Lakva ismeri meg az ember a másikat. A szerelem első fázisban mindenkit megbolondít.
2023. szept. 6. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
2 dolgot ajanlanek a figyelmedbe. Az egyik, hogy a csaladtagokkal addig el az ember, amig nem eri el azt az eletszakaszt, amikortol valoban felnottnek szamit. Gyerekkent egy csomo dologhoz kell alkalmazkodnod, masok hozzak meg a szabalyokat, amit be kell tartanod, igy szocializalodsz. Egy felnott ember ezt mar nem turi el, erdekserelem eseten villamgyosan levonja a konzekvenciakat. A szerelem pedig egy kemia folyamat, ami gatolja a tudatos dontest es elnyomja az ellenerzeseket a masik fel irant. Ez abban az esetben nem gond, ha amugy is passzolna a ket ember. De ez az esetek tobbsegeben nem igy van, es amint oszlik a kod, maris felbukkannak a meretes, nem egyszer athidalhatatlan kulonbsegek az ertekrendben. A szerelem vak. Pontosabban azza tesz, es csak lutri, hogy eppen ki lesz a masik oldalon.
2023. szept. 6. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:

10

Felnőtt emberként nincsenek veled együtt élő családtagjaid. A kamaszok és a szülők közti konfliktusokról meg gondolom hallottál.

Ha nekem együtt kellene élnem anyámmal, minimum meghülyülnék, pedig imádom.

2023. szept. 7. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!